Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Devlet büyüklerimizin desteğini isteyeceğiz” – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
"Devlet büyüklerimizin desteğini isteyeceğiz"

Afyonkarahisar Sigorta Acenteleri Derneği, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti. AFSAD Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Özerdem, “Devlet büyüklerimizin desteğini isteyeceğiz” dedi

Afyonkarahisar Sigorta Acenteleri Derneğinin çalışmaları ve faaliyetleri hakkında Valililik desteğini almak üzere ziyaret turuna çıkan Sigorta Acenteleri Derneği Yönetim Kurulu üyelerini Vali İrfan Balkanlıoğlu makamında kabul etti.
Ziyarette Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Özerdem ve yönetim kurulu üyelerinden Osman Nayan, Ali Mutlu, Mehmet Karaağaç, Saniye Hancıoğlu ile Nazmiye Karaağaç da hazır bulundular.
AFSAD Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Özerdem; “2012 yılı sigortacılık tanıtım yılı ilan edildi. Bizlerde geçen sene tanıtımımız için birçok faaliyetlerimiz oldu. 2013 yılındaki faaliyetlerimizde de siz devlet büyüklerimizin desteklerini isteyeceğiz. Bu destekteki amaçta emniyet kemerine vermiş olduğunuz destek sonucu elde edilen başarınız gibi bizler açısından da çok önemlidir’’ dedi.

“DESTEĞE HAZIRIZ”
Vali Balkanlıoğlu ise “Sigorta kavramı için konuşacak olursak, rizikonun dağıtılması, benzer risk taşıyan insanların bir araya gelerek ve önceden prim ödeyerek, içlerinden birisinin o tehlikeye maruz kalması yani rizikonun gerçekleşmesiyle oluşan havuzdan o kişinin zararının karşılanması mantığına dayanıyor. Şimdi yıllarca Türkiye’de önemli bir husus olan sigortacılık sadece Devlete mal ediliyordu ve ayağına taş takılan Devleti buluyordu. En ufak zarar ziyanın bile devlet tarafından karşılanması bekleniyordu. Tabi bu gelişmiş ülkelerin kabul ettiği bir sistem değildir. Bizler rizikonun çok olduğu bir memlekette yaşıyoruz. Hal böyle olunca sigorta denilince aklımıza sadece zorunlu sigortalar akla gelmemelidir. Bu yüzden öncelikle kendimiz tedbir almak zorundayız. Zaten son zamanlarda arabalar yenileniyor ve pahalı arabalara kasko yaptırılıyor. Kasko yaptıranların sayısı da sürekli artmaktadır. Aslında bununla birlikte depreme karşı evlerimizin sigortalatılması, yangın veya hırsızlara karşı da ev ve iş yerlerimizin sigortalanması ile hayat sigortalarının da yaptırılması gerekiyor. Bizler bu anlamda halkımız bilinçlendirilmesi için de Valilik olarak her türlü destekte bulunacağız” ifadelerini kullandı. (Kocatepe)