Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Devlet Hastanesi’ne en “tatlı” ziyaret

Şekerleme ve lokum sektörünün

Şekerleme ve lokum sektörünün duayeni Bekir Erten, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.
Erten, gece-gündüz görev başında olan sağlık çalışanlarına kendi imalatı lokumlardan ikram etti

 

Afyonkarahisar’ın tanınan simalarından, şekerleme ve lokum sektörünün duayen ismi Karabekirzade Şekerleme sahibi Bekir Erten, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi çalışanlarına moral ziyaretinde bulundu.
Sağlık çalışanlarına lokum ikram eden Erten, “Göreve geldiğinden bu yana gece gündüz demeden çalışan, pandemi döneminde her zamanki gibi personeli omuz omuza hastalarımızın tedavisi için büyük özveri sarf eden çok değerli Başhekimimiz Op. Dr. Mehmet Duran ve ekibine minnet ve şükranlarımızı arz ederim. Cenab-ı Allah yar ve yardımcıları olsun. Tüm personele teşekkür eder saygılarımı sunarım.” dedi. >> Burak AYDIN’ın Haberi

 

 

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.