Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Devlet, milleti dinledi

Devlet, milleti dinledi

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, “Halk Toplantısı”nda vatandaşları dinledi

 

Vatandaşların istek, talep ve şikâyetlerini dile getirebilmeleri amacıyla her ay düzenli olarak yapılan Halk Toplantısının Ekim ayı toplantısı Vali Gökmen Çiçek Başkanlığında Afyon Lisesi’nde gerçekleştirildi.
Afyon Lisesi Konferans Salonunda düzenelenen toplantıya Vali Yardımcıları Dr. Mehmet Boztepe, Mehmet Keklik, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Öner ve ilgili kurum müdürleri katıldı.
“ELİMİZDEN GELDİĞİNCE SİZLERİN EMRİNDEYİZ”
“Vatandaşların huzuru ve memnuniyeti bizler için çok önemli.” diyen Vali Gökmen Çiçek, “Halk Toplantılarımızın ekim ayı toplantısında bir aradayız. Pandemi süreci nedeniyle geçen ay ara verdiğimiz toplantımızı bugün (dün) sosyal mesafeyi koruyabilmek adına Afyon Lisemizde gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın devletle bağını güçlendirmek ve sıkıntılarına derman olabilmek için bir aradayız. Elimizden geldiğince devletimizin tüm imkânlarıyla vatandaşlarımızın emrinde ve hizmetindeyiz.” şeklinde konuştu.
Daha sonra vatandaşlara sırayla söz vererek, kendisine iletilen istek, talep ve sıkıntıları dinleyen Vali Çiçek, talep ve sıkıntılara çözüm üreterek, ilgili kurum müdürlerine gereğinin yapılması talimatını verdi. >> Kocatepe Haber Merkezi