Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Devlet vatandaşına “şifa” oldu – Kocatepe Gazetesi

1600 rakımlı Küçük Kalecik’te
Devlet vatandaşına “şifa” oldu

1600 rakımlı Küçük Kalecik’te yaşayan 80 yaşındaki Ayşe Balıkkaya, birkaç gün önce düşerek kolunu ve bacağını kırdı. Kimsesi olmadığı tespit edilen yaşlı kadın durumunu bildirmedi. Birkaç gün sonra yaşlı kadının durumunu gören komşuları olayı 112 Acil Servis ekiplerine iletti.
PALETLİ ARAÇLARLA İNTİKAL ETTİLER
Bölgenin yoğun kar altında olmasından dolayı ekipler paletli ambulansla Küçük Kalecik’e hareket etti. Olay yerine ulaşan 112 ekipleri yaşlı kadına ilk müdahaleyi yaparak Devlet Hastanesi’ne ulaştırdı.
“SAĞLIK DURUMU İYİ”
112 Başhekimi Dr. Gülsün Doğan yaşlı kadının durumunun iyi olduğunu söyleyerek, “Ben başhekim olarak denetime çıkmıştım. Kalecik’ten böyle bir ihbar alınca karda ne kadar yeterliyiz diye bende gittim ekibimle. Yaşlı teyzemiz birkaç gün önce düştüğünü tespit ettik. Kolu ve bacağı kırılmıştı. Durumu kimselere söyleyememiş. Komşular gelince durumu fark edip bizi aramışlar. Sanırım kalp yetmezliği de var teyzemizin. Çünkü ayakları da şişmişti. Şu anda sağlık durumu iyi, Devlet Hastanesi’nde Ortepedi bölümünde tedavisi sürüyor.” dedi.
>> Nail AZBAY’ın Özel Haberi