Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Devrane Parkı, aile mekânı hâline gelecek

Bu haberin fotoğrafı yok
Devrane Parkı, aile mekânı hâline gelecek

Kurtuluş Caddesi’nde uzun süredir atıl vaziyette duran Devrane Parkı, baştan aşağı yapılan düzenlemeyle ailelerin uğrak mekânı hâline gelecek

Afyonkarahisar’da ailelerin rahatça gidebileceği bir mekân açılacak. Merkezi Konya’da bulunan ve Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi’nde de bir şube açan Beyaz Saray Restaurant, Devrane Parkı’nı da işletecek. Devrane’de hem yemek, hem de haftasonları kahvaltı çıkacak.
SEMAVER DE OLACAK
Devrane’nin park bölümünde ise aile bahçesi ile iki adet çocuk parkı bulunacak. Çay tiryakilerinin memnun kalacağı semaver hizmetinin de vereceği Devrane’nin, Kurtuluş Caddesi’nde bir çekim merkezi olması bekleniyor.
NİSAN’DA AÇILMASI
BEKLENİYOR
Beyaz Saray Restaurant ortaklarından İsmail Can, Devrane’nin Nisan ayı içinde açılması için çalışma yürüttüklerini belirtti. Can, “Biz burayı aile mekânı olarak hazırlıyoruz. Aile çay bahçesi olarak düşündüğümüz alanda çimlerin büyümesi ve ağaçların yeşermesiyle birlikte Devrane’yi hizmete açacağız” dedi.
MARKA TESCİLİ İÇİN BAŞVURULDU
Konya’da ve Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi’nde başarılı işlere imza attıklarını söyleyen İsmail Can, “Biz Beyaz Saray Restaurant için marka tesciline de başvurduk. Konya Beyaz Saray Devrane Park olarak isim tescili düşünüyoruz. Haftada bazı günler, Konya’dan gelen ney ekibi, Devrane’de fasıl icra edecek” diye konuştu. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti