Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Devre tatil sistemi 5 yıldızlı kaliteyle buluşuyor

Devre tatil sistemi 5 yıldızlı kaliteyle buluşuyor
Devre tatil sistemi 5 yıldızlı kaliteyle buluşuyor

Türkiye’nin termal belgeli ilk oteli Oruçoğlu Hotel, 10 yıl önce uygulamaya başladığı termal devre tatil sistemini ilk dönem misafirlerinin son grubunu da
ağırlayarak tamamladı.

Kuruluşunun 18’inci yılında Oruçoğlu Termal’in pek çok açıdan yenilendiğini açıklayan Yönetim Kurulu Başkanı Mert Oruç, ikinci dönem devre tatil satışlarının da başladığını açıkladı. Termal şifa ve tatil keyfini her yıl yaşamak isteyenler için 10 yıl süreli yeni bir termal devre tatil sistemi başlattıklarını ifade eden Mert Oruç, Oruçoğlu’nda termal tatil yapan misafirlerin Sosyal Güvenlik Kurumu’nun sevkiyle fizik tedavi ve rehabilitasyon imkanına sahip olduklarını hatırlattı. İki kişilik Oruçoğlu devre tatilde 10 yıl 8’er gün tatilin bedeli ise 11 Bin ile 13 Bin 500 TL arasında değişiyor
Termal turizmin başkenti Afyonkarahisar’ın 5 yıldızlı termal tesislerinden Oruçoğlu Termal Resort Hotel, kuruluşunun 8’inci yılı olan 2000 yılında başlattığı 10 yıllık devre tatil sistemini başarıyla tamamlamanın gururunu yaşıyor. Termal turizm yatırımlarının her geçen gün arttığı Afyonkarahisar’da sektörün öncüsü Oruçoğlu’nun bir çok açıdan yenilendiğini belirten Oruçoğlu Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Mert Oruç, “Yenilenen odalarımız, lobi ve iç mekanlarımızın yanı sıra havuzlarımız ve çevre düzenlemesiyle de yepyeni bir görüntüye kavuşan Oruçoğlu Termal Resort Hotel’de Oruçoğlu ayrıcalığını sunmaya devam ediyoruz. 18 yıllık tecrübemizle otelimizi tercih eden misafirlerimiz aileleri ve dostları ile birlikte hem tatil ve eğlence hem de tedavi imkanlarını bir arada bulabiliyorlar. Misafirlerimize konaklamaları süresince sağladığımız huzurlu ve güvenli ortamı uzun yıllar yaşayabilmelerini sağlamak amacı ile ilk dönemini tamamladığımız devre tatil üyelik sistemimizi yeniden başlatıyoruz.” dedi.
Oruçoğlu Termal’i tercih eden tatilcilerle, devre tatil sistemine katılanlar arasında hiçbir fark bulunmadığını ifade eden Mert Oruç, devre tatil sistemine yeni bir anlayış getirdiklerini söyledi. Oruçoğlu’nun devre tatil sistemine dahil olanların 10 yıl boyunca her yıl 8 gün tatil hakkına sahip olduğunu belirten Oruç, “Yenilenen odalarımızda huzurlu ve konforlu devre tatil konaklamalarını yapacak üyeleri-miz, otelimizi tercih eden diğer misafirlerimizle aynı hizmetlerden faydalanabiliyorlar. Beş yıldız kalitesi ile, bilinen devre tatil anlayışından farklı bir hizmet alternatifi sunuyoruz. Üyelerimiz hijyenik koşullarda, zengin mutfağımız ve şifalı termal suyumuzla beş yıldızlı devre tatil imkanına sahip olacaklar. Devre tatil sistemimizde üyelerimiz devre tatilleri başladığı andan itibaren otelimizde konaklama yapmaya başlayabiliyorlar. Devre tatil üyeliğimiz 10 yıllık bir dönemi kapsıyor. Üyelerimiz seçecekleri dönemlere göre 7 gece 8 gündüz devre tatil konaklamalarını kullanabiliyorlar. Konaklama süresince otelimizde yapacakları extra harcamalardan da özel indirim olanaklarına sahip oluyorlar. Ayrıca aynı odada konaklama yapacak üçüncü kişiler için de konaklamada indirim yapılıyor.” diye konuştu.
Sosyal Güvenlik Kurumu hastalarının doktor raporuyla hastanelerine başvurması halinde Oruçoğlu’nda fizik ve rehabilitasyonlarını yaptıklarına da değinen Yönetim Kurulu Başkanı Mert Oruç, devre tatil konaklamalarında cilt bakımları, zayıflama programları, masajlar, çamur bakımları, bitki banyoları, aroma terapiler gibi kişisel bakımlarla kendilerine zaman ayıran tatilcilerin özel aile banyoları, açık ve kapalı termal yüzme havuzları, su kaydırakları, spor salonu ve Türk hamamlarıyla da tatil keyfi ve sağlığı bir arada bulabileceklerini söyledi. Oruçoğlu Termal’in her noktasında misafirlerimizin kullanımına sunduğumuz termal suyun AB standartlarına uygun olduğunu hatırlatan Mert Oruç, termal suyun başta romatizmal rahatsızlıklar, eklem ve kas ağrıları, kireçlenme, bel ve boyun fıtıkları, stres ve strese bağlı rahatsızlıklar ile cilt hastalıklarının tedavisinde olumlu sonuçlar verdiğini belirtti. İki kişilik Oruçoğlu devre tatil sisteminde 10 yıllık sisteme katılmak için 11 Bin ile 13 Bin 500 TL’yi gözden çıkarmak gerekiyor.