Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Diğer siyasi partilerden 6,5 puan öndeyiz”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)
“Diğer siyasi partilerden 6,5 puan öndeyiz”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) haftalık basın toplantısına MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, İl Genel Meclisi 1. sıra adayı Ahmet Zeki Ertürk, İl Sekreteri Beytullah Bostancı ve partililer katıldı. Afyonkarahisar halkının Regaib Kandilini kutlayarak konuşmasına başlayan İl Başkanı Mehmet Kocacan,Yeşilay Haftası, Kadınlar Günü ve Regaib Kandili’ni kutladı. Kocacan, “Mart ayının ilk haftası Perşembe’yi Cuma’ya bağlayan ve 3 ayların habercisi Regaip Kandilini idrak edeceğiz. Tüm Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizin kandilini kutluyorum. İslam alemi üzerinde dönen her türlü oyunların bozulmasını diliyorum. 1 – 7 Mart arası bilindiği gibi Yeşilay Haftası olarak kutlanmaktadır.  Sigara, alkol ve uyuşturucu ile mücadeleden kurtulmak için önemli bir haftadayız.  Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın bu 3 unsurdan uzak tutulması çok önemlidir.  Yeşilay kurulduğu günden bu güne kadar basın aracılığı ile bize zararlı maddelerden uzak tutulması konusunda hep uyarılarda bulunmuştur. Ayrıca Cuma günü 8 Mart Kadınlar gününü kutlayacağız. Biz de bu dönem MHP olarak bayanlara önem verdiğimizin bir göstergesi, onların da bizim arkamızda duran destekçiler olduğumuzun bilinci ile meclis üyelerimizin arasında bayanlarımıza da yer verdik.  Bu anlamda da bayanlarımızın kadınlar gününü kutluyorum. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey de bizim adaylarımız ilgili kısımda kadına şiddet uygulayanların kesinlikle aday adayı dahi olamayacağının beyanı var. Bu da parti olarak kadınlarımıza ne kadar önem verdiğimizin diğer işaretidir. Ayrıcı Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyile görüştüğümüzde Afyonkarahisar’a ilk geldiğinde helalleşmek istediği bir isim var.” dedi.
“BİR ÇOK BELEDİYE BAŞKANLIĞINI
 KAZANARAK İKTİDAR OLACAĞIZ”
MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ile beraber gece gündüz demeden Afyonkarahisar karış karış dolaşmaya devam ettiklerini belirten Kocacan, “31 Mart tarihinde yapılacak olan seçimlere sayılı günler kaldı. Biz de il teşkilatı olarak merkez başta olmak üzere ilçelerimizi, beldelerimizi ve köylerimizi gece geç saatlere kadar Milletvekilimiz Mehmet Taytak Bey’le beraber il yönetimimizin de katılımıyla dolaşmaya devam ediyoruz. Dolaştığımız yerlerde vatandaşlarımızın hem partimize hemde belediye başkan adaylarımıza karşı büyük bir teveccüh var. İnşallah 1 Nisan sabahı yerelde birçok belediye başkanlığını kazanarak iktidar olacağız.” diye konuştu.
“MHP ADINA AYNI ANDA
32 EV ZİYARET EDİLİYOR”
Afyonkarahisar halkının Regaip Kandilini kutlayarak sözlerine başlayan MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, MHP teşkilatı olarak dört bir koldan Afyonkarahisar’ı dolaşarak seçim çalışmasında bulunduklarını ifade etti. MHP Afyonkarahisar teşkilatının aynı anda ilde 32 evi ziyaret ettiklerinin altını çizen Çetinkaya, “Dün gece itibariyle MHP adına aynı anda 32 ev ziyaret edildi. Bütün teşkilatlarımız tabiri yerinde ise arı gibi insanlara dokunuyor. Vatandaşlarımızla iç içe oluyorlar. Afyonkarahisar’a yapacaklarımızdan önce manevi iklim içerisine girmiş olduğumuz bugünlerde ilk önce siyasetin adabını, siyasi ahlakı, pis siyaset yapmamanın önemini ve kıymetini anlatarak başlıyorlar. Bizlerin Afyonkarahisar ile ilgili olan vizyonunu anlatıyorlar. Ve vatandaşlarımızın en büyük dertlerini, sıkıntılarını ve bir belediye de ne görmek istediklerini dinliyoruz. Bunları arkadaşlarımız rapor ediyorlar ve gece arkadaşlarımızla istişare ediyoruz.” ifadesine yer verdi.
“CUMHURBAŞKANIMIZ
MİTİNGDE CUMHUR İTTİFAKI’NIN
ADAYLARINA OY İSTEMİŞTİR”
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Afyonkarahisar mitinginde Cumhur İttifakı’nın adaylarına oy istediğini de vurgulayan Çetinkaya, Afyonkarahisar’da 2 ittifakta 4 adayın seçimlere girdiğini ifade etti. Çetinkaya, “4 siyasi parti aday açıklaması yaptı. Bunlardan iki tanesi bizim de içinde bulunduğumuz Cumhur İttifakının adaylarıdır. Birisi Adalet ve Kalkınma Partisi’nin adayı Mehmet Zeybek Bey, diğeri ise Milliyetçi Hareket Partisi’nin adayı Fatih Çetinkaya yani şahsımdır. Karşı taraftaki ittifakta da 2 tane aday söz konusudur. Yani Afyonkarahisar’da iki ittifak 4 adayla yola çıktı. Malum Sayın Cumhurbaşkanımız Afyonkarahisar geldiğinde Cumhur İttifakı’na oy istemiştir. Cumhur İttifakı’nın içinde bulunan adayların birine bile oy istememiştir. Bu devlet büyüklerinin Cumhur İttifakı’na verdiği önemi yeterince belli etmektedir. Diğer tarafta böyle bir birliktelikler duyamıyoruz.” şeklinde konuştu.
“MHP YÜZDE 39,5 PUANLA ÖN SIRADADIR”
Kendi yaptırdıkları anket sonuçlarıyla ilgili de bilgiler veren Çetinkaya, MHP’nin diğer partilerden 6,5 puan önde olduğunu iddia etti.
Çetinkaya, “Kendi yaptırdığımız anket sonucu hakkında da bilgiler vermek istiyorum. Milliyetçi Hareket Partisi’nin en yakın rakibi ile arasında 6,5 puan var.  MHP normalde yüzde 39.7 ama biz bu oranı kısıyoruz. MHP Yüzde 39,5 puanla ön sıradadır. Diğer iki aday arasında 1,5 puanlık fark gözüküyor. 1 hafta öncekinden daha iyi durumdayız. Her hafta iyiye gidiyoruz. Vatandaşımızın bize olan teveccühü her geçen gün artarak devam ediyor. Ben de buradan basın aracılığıyla diğer başkan adaylarına tekrar sesleniyorum. Belediye başkan adaylarımızla beraber bir televizyon programına çıkarak Afyonkarahisar ile ilgili neler yapılacağını ve projeler noktasında değerlendirmelerde bulunalım diye bir çağrı yapmıştım. Herhangi bir adaydan şahsıma bir cevap gelmedi. Buradan tekrar sesleniyorum. Çıkalım 4 aday birden, mevcut Belediye Başkanımız Burhanettin Bey de programa katılsın. Bizlere tecrübeleri ile destek versin.” dedi.  
MHP İl Genel Meclisi 1. sıra adayı Ahmet Zeki Ertürk ise seçim çalışması hakkında bilgiler verdi. Çeşitli köy ve beldelerde parti politikaları hakkında bilgiler verdiklerini aktaran Ertürk, köy ve beldelerin ihtiyaçlarını tespit ettiklerini, çözümleri noktalarında yapacaklarını anlattıklarını söyledi. Ertürk, “Köylülerimizin oradaki tarımsal faaliyetlerinde ve besicilik alanında gerçekten mağdur olduklarını tespit ettik. Onların dertlerini dinliyor ve derman olmaya çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı. 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti