Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diker’den duygusal istifa – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Diker'den duygusal istifa

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Özlem Fidoş Diker, yaptığı basın açıklamasında Afyonkarahisar’daki Merkez İlçe Başkanlığı’ndan istifa ettiğini belirtti.

İstifa gerekçesi olarak da Başkan Diker, “Mesleğime Ankara’da devam edeceğimden dolayı bugün itibari ile Merkez İlçe Başkanlığı görevimden istifa ediyorum” dedi
CHP Merkez İlçe Başkanı Özlem Fidoş Diker, başkanlıktan istifasını basın mensuplarına açıkladı. Diker, mesleğine Ankara’da devam edeceğini belirtti. Diker, “Daha önce Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi iken 5 Temmuz 2010 günü Merkez İlçe Başkanlığı görevine atandım. Arkadaşlarımla beraber üstlendiğimiz bu sorumluluğu biz anlayışı içerisinde yürütmeye çalıştım. Siyasi konjönktürde 12 Eylül Referandum sürecini birlikte yaşadık. Bu süreçte gerek İl Başkanlığımız gerekse diğer İlçe Başkanlıklarımızla uyum içerisinde çalışmalar yaptık. Göreve başladığımız gün söylediğimiz gibi siyasette amaç ve hedef iktidar olmaktır. Ben ve Yönetim Kurulum bu hedef ve amaca katkıda bulunmaya çalıştık. Bu süreçte samimiydik, inançlarımız nedeniyle emeklerimizi seferber ettik. Eksikliklerimiz ve hatalarımız olmuştur. Ama bunların hiç biri bilerek yapılmış ve telafisi mümkün olmayan hatalar değildir. Birlikte elimizden geldiğince partimizin başarısı için çalıştık. Siyasette amaç ve hedef önemlidir. Görev yaptığım zaman zarfında Sayın Genel Başkanımızın dediği gibi, ‘sorunların yumağı olmak yerine çözümün bir parçası olmaya’ gayret ve çaba sarf ettim. Bizden önceki dönemlerden farklı çalışmalar yaparak Merkez ilçemizin neler yapabileceğini gösterdik. Eleştirinin olduğu yerde gelişimin olduğunu düşünerek yapıcı eleştirilere açık olduk” diye konuştu.
“Biz yönetim kurulu
olarak göreve geldik”
Diker, Yönetim Kurulu’ndaki arkadaşlarının Başkanlık yapabilecek bilgi, deneyim ve tecrübeye sahip olduğunu belirtti. Diker, “Unutmayalım ki göreve başladığım gün söylediğim gibi siyasi partilerde görev alma bir bayrak yarışıdır. Biz yönetim kurulu olarak göreve geldik. Yönetimdeki her arkadaşım başkanlık yapabilecek bilgi, deneyim ve tecrübeye sahiptir. Benden sonra başkan olacak arkadaşımın aynı görev bilinciyle çalışmalarımızı bıraktığımız yerden daha ileriye getireceğine inancım tamdır” ifadelerine yer verdi.
İki cümle ve gözyaşı
Diker, “Mesleğime Ankara’da devam edeceğimden dolayı bugün itibari ile Merkez İlçe Başkanlığı görevimden istifa ettiğimi açıklıyorum. Altını çizerek belirtiyorum istifa etme gerekçemin tek nedeni budur” dedi ve gözyaşlarına engel olamadı. Diker sözlerine şöyle devam etti:”Yüce Atatürk’ün bize bıraktığı miras olan CHP’yi her ortamda gerçek bir CHP’li olarak yaşayacak ve yaşatacağım. Partimizin iktidar olabilmesi için çalışmalarıma devam edeceğim. Bana büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu bu Cumhuriyet çınarında Merkez İlçe Başkanlığı görevi verildi. Bu görev benim bugüne kadar aldığım en onurlu görevdir.” Merkez İlçe Başkanı Özlem Fidoş Diker, CHP İl Başkanı Ramazan Akgöz’den övgü dolu sözlerle bahsetti. Diker, “İl Başkanımız bu dönemde hep yanımızda olmuş ve desteklerini esirgememiştir. Özellikle İl Başkanımıza huzurlarınızda çalışmalarımızda bize verdiği güç ve destekten dolayı teşekkürü borç bilirim” dedi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti