Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dilek, oda başkanlarına keşkek ikram etti

Modern Küçük Sanayi Sitesi

Modern Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı ve Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası Başkan adayı Hakan Dilek, esnaf odası başkanlarına keşkek ikram etti

 

Selçuklu Mahallesi’nde gerçekleştirilen Keşkek Gününe; ESKK Başkanı Mahmut Emin Birliktir, Kahveciler ve Çay Ocakları Esnaf Odası Başkanı Atila Kocabaş, Kasaplar ve Sucukçular Odası Başkanı İbrahim Yörük, ESKK Müdürü Mustafa Büyükben, esnaflar Ahmet Sezgintürk, Suat Kiraz, İrfan Çekdemir, Şükrü Arseven, İsmail Keser katıldı.
“AFYON ESNAFI ÖDEME AHLAKINDA ÖRNEK”
Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (ESKK) Başkanı Mahmut Emin Birliktir kooperatifi olarak her zaman esnafın yanında olduklarını belirterek, “Afyon esnafı aldığı krediyi ödemede örnek bir tutum içindedir. Afyonkarahisar’da verilen kredinin 99,4’ünün geri ödenmiştir. Bu durum hem 20. Bölge Konya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi hem de Türkiye’de çok iyi bir nokta demektir.” dedi.
“KEŞKEK GÜNÜ DEVAM EDECEK”
Modern Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı ve Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası Başkan adayı Hakan Dilek katılımcılara teşekkür ederek, “Daha önce özellikle sanayi sitesinde hizmet veren ustalarla biraraya geldik. Keşkek Günü devam edecek. Başta ESKK Başkanı Mahmut Emin Birliktir ve olmak üzere davete icabet eden oda başkanları ve esnaflarımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti