Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dilek, ziyaretlerine devam ediyor

Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası

Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası Başkan Adayı Hakan Dilek, ekibiyle birlikte İYİ Parti İl Başkanı Muhammed Mısırlıoğlu’nu ziyaret etti

 

Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası Başkan Adayı Modern Sanayi Sitesi Yapı Kooperatif Başkanı Hakan Dilek, İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammed Mısırlıoğlu’na ziyarette bulundu.
“KAZANAN ESNAF OLSUN”
Hakan Dilek ve ekibine başarılar dileyen İYİ Parti İl Başkanı Mısırlıoğlu, “Gönüllülük esaslı ve kendinden fedakârlık yaparak, başında bulunduğunuz kurumun üyelerinin haklarını, menfaatlerini ve geleceğe dönük çıkarlarını, takip ve icra etme noktasında bir mesai harcayacaksınız. Bu da tabi gönüllülük gerektiren bir şeydir. Bir yola çıkmışsınız ve sonucu ne olursa olsun, önce elinizi değil gövdenizi taşın altına koyacağınızı göstermişsiniz. Allah yar ve yardımcınız olsun. Sonuçta bu bir yarıştır. Başka adaylar da olacaktır. Bunlar doğal ve demokrasinin gereği olan durumlar. Umarız tatlı rekabet içinde bir yarış olur ve kazanan hepiniz olursunuz, kazanan kurum, kazanan esnaf olur. Size esnaflarımız bir görev verirse, aynı şekilde milletimiz de bize bir yetki ve bir görev tebliğ ederse, bizde bu partinin başında olursak, her türlü sorununuza ve sıkıntınıza çare olmak için gece gündüz çalışırız. Sonuçta hepimiz Afyonkarahisar’ın bir adım ileriye gitmesi için mücadele ediyoruz. Biz sizinle kenetlenip, bütünleşip sıkıntılarınızı çözmek için elimizden gelen her türlü fedakârlığı yaparız.” dedi.
DİLEK: BAYRAK YARIŞINDA
BAYRAĞI GÖĞÜSLEMEK İSTERİZ
İYİ Parti İl Başkanı Muhammed Mısırlıoğlu’na iyi dilekleri için teşekkür eden Hakan Dilek şöyle konuştu: “Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. Bizim bulunduğumuz konum siyaset dışı bir konum. Biz bu göreve talip olduk. Sonuçta bu bir bayrak yarışı, bayrağı da göğüslemek isteriz. Yaklaşık 16-17 sene yönetimlerde bulundum. Örnek aldığımız insanların çizgisinde inşallah devam etmeyi planlıyorum.”
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti