Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diler yeniden Başkan – Kocatepe Gazetesi

Ağaç İşleri Esnaf ve
Diler yeniden Başkan

Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın toplam 267 üyesinden 181’i 13 Ocak Cumartesi günü ESOB salonunda gerçekleştirilen genel kurul toplantısı ve seçimine katılarak oy kullandı. Seçim sonucu sandıktan 179 geçerli oy, 2 geçersiz oy çıktı. Başkan adayı Bülent Kahrıman ve listesine 62 oy çıkarken, Suat Diler ve ekibine 117 oy çıktı. Genel kurul divanı Abdülkadir Konak’ın Başkanlığında oluşturuldu. Şehitlerin ruhuna ithafen saygı duruşu, Fatiha ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra yönetim kurulu faaliyet, denetim kurulu raporları tek tek okunarak ibra edildi.
“KONAK GİBİ BAŞKANLARIN
SAYISI ARTMALI”
Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu Başkanı Ali Rıza Ercan, Ankara’nın Afyonkarahisar’a 260 kilometre uzaklıkta olmasına karşın kalben çok yakın olduğunu vurguladı. Başta ESOB Başkanı Abdülkadir Konak olmak üzere Afyonkarahisar esnaf teşkilatında görev yapan birçok isimle gönül bağı ve köprüsünün açık olduğunu kaydeden Ercan, “Gönül bağımız devam edecektir. Abdülkadir Konak’ın benim yanımda ki farklıdır. Allah nasip etti birkaç kez birlikte seyahat ettik. Bu seyahatlerden feyiz ve keyif aldım. Esnaf teşkilatında da onun gibi Başkanların sayıca çok olması için elimden geldiğimce, dilim döndüğünce inandığım değerleri anlatmaya çalıştım. İnşallah Abdülkadir Konak gibi değerli Birlik Başkanlarımızın sayısal çoğunluğu bir gün artar. O zaman esnaf ve sanatkârlarımızın sorunları da daha kolay çözülür. Böyle bir kardeşim olduğu için de Rabbime şükrediyorum. Ağaç İşleri Odası’nın eski Başkanı benim ağabeyim Mehmet Küçükuygur, ben Federasyon Başkanı seçileceğim ilk günden itibaren hep benim yanımda dimdik durdu. Bana omuz verdi, bana destek verdi. Dolayısıyla Mehmet Küçükuygur gibi bir Başkanın hakkını ödeme şansım olmadığını biliyorum. Ama esnafın huzurunda kendisine teşekkür ediyor, hakkını helal etsin diyorum” dedi.
KAHRIMAN KÜÇÜKUYGUR’DAN
ÖZÜR DİLEDİ
Ağaç İşleri Esnaf Odası Başkan adayı Bülent Kahrıman yaptığı konuşmada, esnafın davasının 3 ile 5 dakika da anlatılacak bir durum olmadığını söyleyerek konuşmasına başladı. Kahrıman, odaya uzun yıllar emek veren eski Başkan Mehmet Küçükuygur ve ekibinden seçim sürecinde televizyon programında kırıcı cevaplar verdiğinin farkına vardığını belirterek Mehmet Küçükuygur’dan ve yönetiminden yanlış anlaşılma nedeniyle özür diledi.
DİLER KISA KONUŞMAK
ZORUNDA KALDI
Konuşma sırası kendisine gelmeden önce genel kurulda yaşanan gerginlik nedeniyle konuşmasını kısa kesmek zorunda kalan Ağaç İşleri Esnaf Odası’nın mevcut Başkanı Suat Diler, yönetim olarak yaptıklarının yapacaklarının teminatı olduğunu belirterek tüm katılımcılara teşekkür etti.
KAHRIMAN’A SANDIKTAN
62 OY ÇIKTI
Seçime beyaz liste ile katılan Ağaç İşleri Esnaf Odası Başkan Adayı Bülent Kahrıman ve ekibine sandıktan 62 oy çıktı. Kahrıman’ın yönetim kurulu üyeliklerine; Ali Ulu, Ferhat Avcı, Kudret Kocatepe, Ayhan Onur, Arif Keser, Hüseyin Eroğlu aday oldu. Denetim kurulu üyeliklerinde ise; Murat Kuytu, Âdem Balaban, Hasan Kerim Suna bulunuyor.
DİLER’E SANDIKTAN 117 OY ÇIKTI
Seçime sarı liste ile katılan odanın mevcut Başkanı Suat Diler ve ekibine sandıktan 117 oy çıktı. Diler’in yönetim kurulu üyeliklerine; Ali Pala, Ömer Bozokluoğlu,Yusuf Balık, Nihat Can, İzzet Geçgil, Mehmet Özdemir seçildi. Denetim kurulu üyeliklerine ise Yaşar Kösem, Mehmet Erguvan ve Osman Yıldırım katıldı. >> Burcu AYDIN’ın Haberi