Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dinar MYO’ya kabin memurluğu bölümü açılması için Ankara’da bir dizi görüşme yapıldı

Dinar MYO’ya kabin memurluğu bölümü açılması için Ankara’da bir dizi görüşme yapıldı
Dinar MYO’ya kabin memurluğu bölümü açılması için Ankara’da bir dizi görüşme yapıldı

Dinar Meslek Yüksek Okulu’na (MYO) Sivil Havacılık Kabin hizmetleri programını kazandırmak için Kapadokya Meslek Yüksek Okuluna yapılan inceleme gezisi sonrasında Ankara’da bulunan Türk Hava Kurumu (THK) Üniversitesi de ziyaret edildi

Asıl mesleği mali müşavirlik olan ve Dinar MYO da okutmanlık yapan Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. İbrahim Balık, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Demirtaş, Yrd. Doç. Dr. Kenan İlarslan ve Dinar Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü İrfan Yüksel’in bulunduğu heyet, THK Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nevin Yörük ile makamında bir araya geldi.
Yapılan görüşmede Rektör Yardımcısı Yörük, Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri bölümü ile ilgili üniversitelerin yaptığı eğitim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ayrıca Yörük, bölüm hakkında karşılıklı olarak iş birliğine açık olduğunu ifade etti. Olumlu geçen ziyaret akabinde, Dinar Belediye Başkanı Acar, Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. İbrahim Balık ve beraberindeki heyet, Türk Hava Kurumu Üniversitesinin eğitim imkânları, laboratuvar ve teknik kapasitesi hakkında bilgi edindi.
Daha sonra Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğüne giderek Genel Müdür Yardımcısı Fatih Olcay’ı makamında ziyaret eden heyet, Sivil Havacılık Bölümü açılması için gerekli olan hukuksal ve teknik altyapıyla ilgili bilgi aldı.
Görüşmeye Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Uçuş Operasyon Müdür Vekili Oğuzhan Kabakçı da katıldı ve açılacak bölüm için ellerinden gelen yardımı yapacağını ifade etti. Heyet son olarak Sivil Havacılık Genel Müdür Yardımcısı Bahri Kesici’yi ziyaret ederek, konuyla ilgili aktarımda bulundu. Alınan bilgiye göre, gerekli çalışma sonrasında bölümün 2012–2013 eğitim öğretim yılına yetiştirileceği öğrenildi. (Kocatepe)