Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Dinar, Sandıklı ve Bolvadin’i alırız”

İyi Parti Afyonkarahisar İl
“Dinar, Sandıklı ve Bolvadin’i alırız”

İyi Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Erdal Gümüş, Başkan Yardımcısı Celal Bursalıoğlu, İyi Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri Zekeriyya Okyar ve Selcen Taşçı ile İyi Parti Afyonkara-hisar Merkez İlçe Başkanı Okşan Ulusoy Efe bundan sonra Afyonkarahisar kamuoyunda daha etkin olacaklarını bildirdiler.
Regaib Kandili nedeniyle Afyonkarahisar’daki basın kuruluşlarına ziyaretlerde bulunan İyi Parti heyeti, gazeteniz Kocatepe’yi de ziyaret ettiler. 2001 yılında AK Parti’nin kuruluşunda vatandaştan gördüğü ilgiye benzer bir ilgiyle karşılaştıklarını, seçmende İyi parti’ye karşı oluşan yaklaşımı bu şekilde gördüklerini belirten İyi Parti İl Başkan Yardımcısı Celal Bursalıoğlu, “Parti binamıza her gün üye olmak için gelen hemşehrilerimizi ağırlıyoruz” dedi. Güvenlik soruşturmaları sonrasında partiye üye kayıtlarına devam ettiklerini belirten Bursalıoğlu “Partimize inanılmaz bir ilgi var” dedi. Vatandaşın İyi Parti’ye olan ilgisinin en az AK Parti’nin kuruşunda gösterilen ilgi kadar olduğunu belirten İyi Parti İl Başkanı Erdal Gümüş ise, “O dönemdeki ilgi var ama aynı oranda da çekince var. Bize her türlü desteği veren, bizimle birlikte olduğunu söyleyen insanların bizimle birlikte görüntü vermekten, isminin İyi Parti ile anılmasından çekindiğini görüyoruz” dedi.
Çok kısa zamanda çok mesafe aldıklarını, buna rağmen büyük engellerle de karşılaştıklarını belirten İyi Parti İl Başkanı Erdal Gümüş, “Yeni kurulan bir parti olduğumuz için prosedür işlemleriyle epeyce meşgul olduk. Bu işlemlerimizi büyük oranda tamamladık, bundan sonra daha çok sahada olmaya özen göstereceğiz” dedi. Afyonkarahisar’ın 5 büyük ilçesinde yerel seçimlere son derece iddialı hazırlandıklarını belirten Gümüş, “İlçelerin hepsinde iddialıyız, Dinar, Sandıklı, Bolvadin’de Belediye Başkanlıklarını kazanacağız” dedi.
MHP il Başkanı Mehmet karagöz ile aralarında geçen “kongre” diyaloğunu hatırlattığımız İyi Parti İl Başkanı Gümüş, “Biz kavga-gürültü, polemik istemiyoruz. Ama Sayın İl Başkanı’na keşke 48 ilde kongre yapabilselerdi diyor, 48 rakamının ne ifade ettiğini de bilge il başkanına bırakıyorum” dedi. DP ve SP ile ittifak niyetinde olduklarını, bunun haricinde bir ittifakın söz konusu olmayacağını belirten Gümüş, “Hedefimiz yüzde 50+1 oya ulaşıp, Cumhurbaşkanı adayımız Meral Akşener’i göreve taşımaktır” dedi.
İyi Parti Merkez İlçe Başkanı Okşan Ulusoy Efe ise, daha önce siyaset yaptıkları partiler içerisinde bulamadıkları çalışma ortamını İyi Pati çatısı altında bulduklarına dikkat çekerek, “Tam bir aile ortamında, ağabey-kardeş ilişkileri içerisinde çalışıyoruz ve başarıya ulaşacağız” dedi. >> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi