Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dinar’da üst geçit projesi incelendi

Dinar’da üst geçit projesi incelendi

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, TCDD Afyonkarahisar 7. Bölge Müdürü Âdem Sivri ile birlikte Millet Bahçesi Projesi’nin içerisinde yer alan demir yolu Üst Geçit Projesini inceledi

Dinar İlçesi’nde Millet Bahçesi Projesinin içinde bulunan 2 adet demir yolu üst geçidinden bir tanesi olan Yeni Hastane Caddesi Demir Yolu Üst geçidinin ödeneği ayrılarak ihale aşamasına geçildi. Projenin uygulanacağı yerde bulunan hemzemin geçitler iptal edilerek yerine demir yolları üst geçidi hayata geçirilecek.
Proje ile trafik kazalarının önlenip akıcı bir trafik sağlanacağını aktaran Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı şöyle konuştu: “DDY tarafından yapılacak olan Millet Bahçesi Projesinin içinde bulunan bu üst geçit ile vatandaşlarımızın kaza yapması önlenmiş olacak. İlk aşaması başlayacak olan Millet Bahçesi Projesinin inşallah ilerleyen süreçte kalan kısmını tamamlayarak ilçemize güzel bir projeyi daha kazandırmış olacağız. DDY 7. Bölge Müdürümüz Âdem Sivri ile yapılacak olan projeyi inceledik. Projenin ödeneği ayrılarak ihale aşamasına geçilmiştir. İlçemize şimdiden hayırlı olsun.”