Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dinarlı sebzecilerden Başkan’a ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Dinarlı sebzecilerden Başkan’a ziyaret – Kocatepe Gazetesi
Dinarlı sebzecilerden Başkan'a ziyaret

Dinar Sebzeciler Odası Başkanı Cevdet Yüksel ve pazarcı esnafları Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar’ı makamında ziyaret ederek, esnafların istek ve sıkıntılarını dile getirdiler. Pazarcı esnafı Dinar’da hemen hemen her gün esnafın tezgâh açtığını belirterek Salı pazarının git gide özelliğini kaybettiğini söylediler.
Belediye Başkanlık Makamına geldiği günden beri her türlü sorunlarına koşan Belediye Başkanı Sayın Saffet Acar’a; “Siz Pazar yerine çivi çaksanız bizim haberimiz olur, başkanlığa ilk geldiğiniz zamanlarda pazar yerinin çatısı üzerimize çökmek üzereydi, sayenizde sorunlarımızı rahatlıkla dile getiriyoruz. Her türlü sıkıntımıza koşuyorsunuz “diyen esnaflar, Başkan Acar’a ayrı ayrı teşekkür ettiler. Esnaflar zaman zaman Zabıta Amiri Hasan Hüseyin Sarı’yla da fikir alışverişlerinde bulundular.
Esnafların fikir, görüş, proje, her türlü sorunlarını dinleyen Belediye Başkanı Saffet Acar; “Pazarcılık esnaflığı maddi, manevi, bireysel yönden zordur. Büyük şehirlerde daha zevkle bu işi yapıyorlar. Sizlerin sıkıntılarını anlıyorum ve ben hizmet için Dinar Belediyesine getirildiysem bu boynumun borcudur. Her zaman vatandaşın, esnafın yanındayım dedi.2012 yılında Pazar yeri hakkında projelerim olacaktır. Sizlerinde her türlü fikir, görüş, projelerinizi değerlendirmeye açığım” dedi. (Kocatepe)