Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Dışarıdan bakınca güllük-gülistanlık zannediyoruz” – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
"Dışarıdan bakınca güllük-gülistanlık zannediyoruz"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, İlimizde bir dizi temasta bulundu. Tekin, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaretinde Afyonkarahisar’daki siyasi ve ekonomik durumu değerlendirdi

AFYONKARAHİSAR Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Afyonkarahisar’ın ekonomisi hakkında görüşlerini açıkladı. Tekin, “Dışarıdan bakınca zannediyoruz ki Afyonkarahisar güllük-gülistanlık. Bugün Afyon’dan baktım, öyle de değilmiş. Afyon’un şöyle bir koşulu var: Biliyorsunuz ulaşım olarak birçok noktada herkesin geçtiği, ticaretin daha hareketli olması gereken bir il. Çok kötü de değil, ama beklediğimiz gibi de değil. İnşallah bundan sonra olur” dedi.
“Baskının olduğu yerde siyaset zor”
Afyonkarahisar ve Anadolu’nun çeşitli bölgelerinde siyaset yapmanın zorluğuna da dikkat çeken Tekin, “Bir il başkanı, pankart asmak için validen izin alıyorsa, orada siyaset yapmanın ne kadar zor olduğu bellidir. Burada da aynı şeyleri görüyoruz. Bir kardeşimiz, sandık başı görevlisi olduğu için işinden oluyorsa, böyle bir demokrasi olur mu? İktidarlar gelip geçicidir. Bir gencecik çocuk, kamuda çalışıyor diye sandık başında görevli diye işinden atılır mı? İktidarın her yerde olduğu gibi burada da baskılarını görüyorum. İnşallah bu baskılar, biter. Bitmezse biz de onun karşılığında kendi yöntemlerimizle gereğini yaparız” diye konuştu. (Kocatepe)