Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Doğa keçe objelere yansıdı – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Doğa keçe objelere yansıdı

“Doğa’nın Keçe’ye Yansıması” isimli sergi dün açıldı. Üç yüze yakın birbirinden orjinal ve değişik keçe objelerden oluşan sergi beğenildi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Yaşam Boyu Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi Keçe Atölyesi çalışmaları dün aynı merkezde yer alan Ömer Faruk Atabek Sergi salonunda beğeniye sunuldu.
“Doğa’nın Keçe’ye Yansıması” ismi verilen tepme ve ıslak keçe çalışmalarından oluşan sergide yaklaşık 300 çalışma bulunuyor. Gülenay Yalçınkaya’nın eğitmenliğinde; 7 Şubat-4 Nisan tarihlerini kapsayan 80 saatlik kursa katılan toplam 13 kursiyer çalışmalarını ortak bir sergide bir araya getirdi. Kursiyerler; Prof. Dr. Belkıs Özkara, Dilek Lökçü Yılmaz, Gülser Filiz, Öğretim Görevlisi Gülden Sagun, Mahide Çetinbaş, Mukaddese Dalgıç, Nuray Kundak, Nermin Denk, Reyhan Okan, Süheyla Diker, Şeyda Çetinbaş, Şükran Ercan, Zuhal Selek’in çalışmalarından oluşan sergi beğenildi. Sergi açılışının keçeden hazırlanan kurdelesini; AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kemalettin Conkar, AKÜ Tıp Fakültesi Fiziksel Tedavi ve Rehabilitasyon (FTR) Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve Yaşam Boyu Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Özlem Solak ve eğitmen Gülenay Yalçınkaya birlikte kestiler. Sergilenen keçe objelerin talep olması halinde satışa sunulabileceği öğrenildi. Dün açılan sergi 6 Mayıs Pazar gününe kadar ziyarete açık kalacak. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti