Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Doğa Sporları Derneği, Elibol’u ziyaret etti

Bu haberin fotoğrafı yok
Doğa Sporları Derneği, Elibol’u ziyaret etti

Doğa Sporları Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol’u makamında ziyaret etti

Sandıklı’da doğa turizmine katkı sağlamak, gençlere doğa sevgisini aşılamak ve gençleri değişik spor dallarına yönlendirmek amacıyla kurulan derneğin yöneticileri Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol’a faaliyetleri ve planlamaları hakkında bilgi verdi.
Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Ali Özdayı, “7’den 77’ye her yaştan sporsevere doğa sporları yapma imkanı sağlamak ve organize etmek amacı ile dernek kurma ihtiyacı hissettik. Sadece sağlıklı bir yaşam için değil doğa ve kültürel bilinci yaygınlaştırmak istiyoruz. Özellikle sportif hayalleri olan gençlerimize imkan sağlamak istiyoruz. Bunu yaparken de doğa bilincini kazandırmayı hedefliyoruz. Ayrıca Kültürel geziler, seminerler ve eğitim faaliyetleri düzenlemeyi planlıyoruz. Sandıklı’mızı sadece Termal turizmde değil doğa turizminde de hak ettiği yere getirmek ve doğal güzelliklerinin tanıtımını yapmak ve bunu yaparken de insanlara doğa sevgisini aşılamak için elimizden gelen gayreti göstereceğimize söz veriyoruz.” diye konuştu.
Belediye Başkanı İsmail Elibol, Dernek Yöneticilerine faaliyetlerinde başarılar dilerken, her zaman kendilerine destek vermeye hazır olduğunu belirtti. Ziyaret sonrasında Dernek Başkanı Ali Özdayı, Başkan Elibol’a plaket takdim etti. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti