Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Doğalgaz kesintisiz faydalanılan bir enerji”

Bu haberin fotoğrafı yok
“Doğalgaz kesintisiz faydalanılan bir enerji”

Doğalgazın en ucuz yakıt olduğunu kaydeden Aksa Afyon Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Bölge Müdürü Bekir Gül, Doğalgazın kesintisiz faydalanılan bir enerji olduğunu söyledi

“Sağlıklı hava solumak için
doğalgaz kullanılmalı”
Gün FM’de yayınlanan Gündem prog-ramına Aksa Afyon Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Bölge Müdürü Bekir Gül konuk olarak katıldı. Doğalgazın en ucuz yakıt olduğunu kaydeden Gül, “Hem hava kirliliği açısından hem de hesaplı olmasından dolayı mahallelerinden doğalgaz hattı geçen herkesi abone olmaya çağırıyorum. Doğalgaz hava kirliliğini önleyen bir enerjidir. Hava kirliliği toplumu tehdit edi-yor. Bu nedenle doğalgazın biran önce kullanılması gerekiyor. Doğalgaz sağlıklı bir yaşam için aranılan bir enerjidir. Sağlıklı bir hava solumak için doğalgaz kullanmalıyız”” diye konuştu.
“Asılsız söylemlere
itibar edilmemeli”
Doğalgazın kesintisiz faydalanılan bir enerji olduğunu ifade eden Bakir Gül, vatandaşın asılsız söylemlere itibar etmemelerini bildirdi. Gazın dışarıdan gelmesi nedeniyle gaz kesintisi durumu oluşmayacağını bildiren Gül,”Devletin enerji politikaları vardır. Gaz arzı çeşitlendirilmiştir. Tek gaz sistemi olmadığından herhangi bir sıkıntı yaşanması söz konusu değildir” dedi.
“Fatura ödemede sıkıntı
yaşanmıyor”
Abone olmanın oldukça kolay olduğunu kaydeden Gül, “Hem nakit, hem de kredi kartıyla ödeme yapılabiliyor. Aynı şekilde fatura ödemede de herhangi bir sıkıntı yaşanmıyor. Abonelerimiz şirketimize bizzat gelerek ya da bankalar aracılığı ile ödeme yapmak mümkün” şeklinde değerlendirmede bulundu. Yeni bölgelere bir plan dâhilinde doğalgaz götürmeye devam edeceklerini bildiren Gül, arzularının herkesi doğalgazla tanıştırmak olduğunu kaydetti. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti