Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Doğalgaz Şuhut’a hayırlı olsun – Kocatepe Gazetesi

Doğalgaz Şuhut’a hayırlı olsun – Kocatepe Gazetesi
Doğalgaz Şuhut’a hayırlı olsun

Belediye Başkanı Recep Bozkurt, zun uğraşı ve çabalar sonucu Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun katkı ve destekleriyle doğal gazın Şuhut’a kazandırıldığını vurguladı.
Doğal gazın Şuhut’ta dün itibariyle, şebekelere verildiğini ifade eden Bozkurt, “İlçemiz gelişmesine ve büyümesine önemli katkı sağlayacağına inandığımız çevre dostu doğal gazın Şuhut’a hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Şuhut halkı her şeyin en iyisine layıktır. Şu anda yaklaşık bin abone doğal gazla buluştu. 2018 yılı itibariyle doğal gazı Şuhut’un tamamına ulaştıracağız” dedi.
ŞUHUT’TA WHATSAPP HATTI HİZMETTE
Şuhut Belediyesince, Belediye-Vatandaş ilişkilerinin geliştirilmesi amacıyla WhatsApp hattı hizmete başladı.
Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, İnteraktif Belediyecilik ve Hizmet Belediyeciliği projeleri kapsamında 2017 yılı içerisinde E-Belediye Hizmetleri, Kiosk Cihazları ve diğer hizmetlere eklenen yeni WhatsApp hattının hizmet verdiğini kaydetti.  
Belediye Başkanı Recep Bozkurt, vatandaşın Belediyeye ulaşmasını kolaylaştırmak istediklerini belirterek, “Vatandaşlarımızın belediyemize ulaşmalarını kolay hale getirebilmek adına bu çalışmayı yaptık. WhatsApp hattı halkımızın hizmetinde.  Bu sayede vatandaşlarımız gördükleri, yaşadıkları problem ve sıkıntıları WhatsApp hattı üzerinden bizlere iletecek. Bizlerde bu konuda hızlıca çözüm bulma gayretinde olacağız. Belediye-Vatandaş ilişkilerinin geliştirilmesine katkı sağlayacağına inandığımız WhatsApp hattı üzerinden vatandaşlarımız, her türlü soru, istek, ihbar ve görüşlerini bizlerle paylaşabilecek” dedi.