Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Doğalgaz tüm Şuhut’a ulaşacak” – Kocatepe Gazetesi

2014 yılında projeleri arasında
"Doğalgaz tüm Şuhut'a ulaşacak"

2014 yılında projeleri arasında yer alarak ilçe halkına taahhüt ettiği doğalgazın ilçeye kazandırılacağını kaydeden şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, “Geçtiğimiz yıllarda ilçemizin önemli bir kısmının kavuştuğu doğalgazda artık sona geliniyor. Girişimlerimiz ile bölgede en fazla doğalgaz dağıtım hattının yatırım programına alındığı ilçe olma özelliği taşıyan ilçemizde son kalan mahallelerimiz için de çalışmalar hızlı başladı.” dedi.
“YÜZYILIN YATIRIMI…”
2019 yatırım yılı için programlanan mahallelerde yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aktaran Başkan Bozkurt, “İnşallah Şuhut’ta bizimle engellemelere rağmen gelen doğalgazı en kısa süre içerisinde tüm Şuhut’ta kullanılabilir hale getireceğiz. Şuanda 2019 yılı için program dahilin doğalgaz şirketimiz tarafından çalışmalarımız sürüyor. Bizde belediye olarak üzerimize düşenin fazlasını yaparak halkımızın bir an önce temiz, çevre dostu ve ucuz doğalgazla buluşmasını hedefliyoruz. Hükümetimizin desteğiyle ilçemize kazandırdığımız yüzyılın yatırımı olarak gördüğümüz doğalgazın tüm Şuhut’la buluşmasıyla birlikte, hava ve çevre kirliliği minimuma ineceği gibi, hemşehrilerimiz hem daha ucuz hemde konforlu bir şekilde ısınma ve diğer ihtiyaçlarını doğalgazla giderebilecek” dedi.
Başkan Bozkurt, çalışmaların yıl boyunca devam edeceğini, her nimetin bir külfeti olduğunun da altını çizerek, “Hemşehrilerimize doğalgazı ulaştırmak için bozulan yollarımızı belediye olarak hızlıca yapmayı hedefliyoruz. Bu süreç içerisinde hemşehrilerimiz den de anlayış bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti