Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Doğruöz görevine başladı – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Doğruöz görevine başladı

11 Haziran 2012 tarihinde Afyon Çimento’nun Çimsa tarafından satın alınması sonrasında Afyon Çimento Genel Müdürlüğü’ne Mutlu Doğruöz’ün atandığı bildirildi. Doğruöz, 1 Haziran 2012 itibariyle yeni görevine başladı

Afyon Çimento Genel Müdürlüğü görevine atanan Mutlu Doğruöz, Boğaziçi Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü’nden 1982 yılında mezun oldu.
Doğruöz, kariyerine 1983 yılında Enka Teknik A.Ş.’nin Irak’taki Çimento Projelerinde başladı ve beş yıl boyunca 3 değişik projede otomasyon sistemlerinin kurulum, bakım ve işletmesinden sorumlu olarak görev yaptı. 1989 yılında Saudi Services Group (Suudi Arabistan) bünyesinde Proje Müdür Vekili olarak çalışmaya başladı ve dört yıl boyunca bu grupta görev yaptı. 1993 yılında Cimes Elektronik Sanayi A.Ş.’ye geçen Doğruöz, şirket bünyesinde sırasıyla Şirket Müdürü, Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Müdür görevlerini üstlendi. Çimsa Çimento’ya 2006 yılında Yatırım Müdürü olarak katılan Doğruöz, son 5 yıldan bu yana Yatırımlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmanın yanısıra, 1 Kasım 2008 – 30 Kasım tarihleri arasında Eskişehir fabrikasının fabrika müdürlüğü görevini de vekaleten yürüttü. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti