Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Doğumevi Fesçekoğlu’na emanet – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Doğumevi Fesçekoğlu’na emanet

Afyonkarahisar Doğum ve Çocuk Bakımevi Hastanesi’nin yeni Başhekimi Op. Dr. Rahmi Orhan Fesçekoğlu görevine başladı

Doğum ve Çocuk Bakımevi Hastanesi eski Başhekimi Op. Dr. Mesut Köse’nin eğitimi nedeniyle Hacettepe Tıp Fakültesi Hastanesi’ne gitmesiyle boşalan hastane yöneticiliği ve başhekimlik makamına aynı hastanede görev yapmakta olan Op. Dr. Orhan Rahmi Fesçekoğlu getirildi.
Görevinin ilk gününde, sağlık çalışanlarının ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoğlu ile Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Hüseyin Atlı’ nın yalnız bırakmadığı Çocuk Cerrahisi Uzmanı Dr. Fesçekoğlu heyecanlı ve mutlu olduğunu belirtti.
Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoğlu, Op. Dr. Orhan Fesçekoğlu’na yeni görevinde başarılar dilerken, sağlık camiasının kocaman bir aile olduğunu ve birbirlerine bağlı olduklarını ifade etti. Erenoğlu “Birimizin başarısı hepimizi etkiler. Yeni başhekimimiz genç, dinamik ve çalışkan. Özveriyle çalışacağına ve güzel işler yapacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.
Op. Dr. Orhan Fesçekoğlu, 1970 yılında İzmir’in Ödemiş İlçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Ödemişte tamamladıktan sonra 9 Eylül Tıp Fakültesi’nde tıp eğitimini aldı. 1993 yılında Gaziantep İslahiye Devlet Hastanesinde ilk görevine başladı. 1997 yılında İzmir Dr. Behçet Uz Çocuk Hastanesinde başladığı Çocuk Cerrahisi ihtisasını 2002 yılında tamamladıktan sonra Samsun Doğum ve Çocuk Bakımevinde uzman olarak görev yaptı.
2007 Kasım ayından beri Afyonkarahisar Doğum ve Çocuk Bakımevinde çocuk cerrahı olarak görev yapan Orhan Fesçekoğlu aynı zamanda Kamu Hastaneleri Birliğinin kurulmasından önce yaklaşık 5 yıl başhekim yardımcılığı görevini de yürüttü. Op. Dr. Orhan Fesçekoğlu evli ve 2 çocuk babası. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti