Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Doktorların durumları iyi – Kocatepe Gazetesi

Doktorların durumları iyi – Kocatepe Gazetesi
Doktorların durumları iyi

Bayat Dr. Mete Tan Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Berker Şahin ve aynı hastanede görevli Dr. İnanç Yıldırgan’ın araçlarının Bayat yakınlarında şarampole yuvarlanması sonucu yaralanmaları üzerine kaldırıldıkları hastanelerde tedavilerinin devam ettikleri bildirildi

Kamu Hastaneleri Birliği Afyonkarahisar Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoğlu, trafik kazası geçiren 2 hekimi ziyaret ettiklerini, durumlarının iyi olduğunu, tedavilerinin hastanede devam ettiğini belirtti.
Afyonkarahisar Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoğlu ile Halk Sağlığı İl Müdürü Uzm. Dr. Lütfi Akgün, Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde Bayat Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Berker Şahin’i ziyaret ettiklerini vurguladı. Dr. Berker Şahin kafa travması sonucu yoğun bakımda tedavi altına alınmış olup bu sabah itibariyle de genel durumunun iyi olduğu haberlerini aldıklarını açıkladı.
Dr. İnanç Yıldırgan’ın ise el ve ayak kemiklerinde kırıklar olduğunu bu nedenle Eskişehir Osmangazi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde acil ameliyata alındığını ve ameliyat sonrası tedavilerinin devam ettiğini söyledi. Halk Sağlığı İl Müdürü İle birlikte doktor arkadaşlarının sağlık durumlarını öğrenmek ve yaralı hekim arkadaşlarını bizzat görmek amacıyla Eskişehir’e gittiklerini açıklayan Dr. Erenoğlu her iki hekiminde sağlık durumlarının iyi olmasına sevindiklerini dile getirdi. (Kocatepe)