Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Dokunulmazlık kaldırılsın, milletvekili tutuklanmasın” – Kocatepe Gazetesi

Son günlerde dokunulmazlık dosyalarının
“Dokunulmazlık kaldırılsın, milletvekili tutuklanmasın”

Son günlerde dokunulmazlık dosyalarının meclise gelme ihtimali öncesinde, AK Parti’nin konu hakkındaki görüşlerini belirleyen komisyonda yer alan AK Parti Milletvekili Ali Özkaya, “Milletvekilleri dokunulmazlıkları kaldırılsa da tutuksuz yargılanmasının önünü açan öneriyi hazırlayanlardanım. Son günlerde milletvekilleri cezaevine girecek haberleri yayılıyor. Bizler çok önce bu konudaki görüşlerimizi ortaya koyduk. Şahsen, vekillerin dokunulmazlıkları kalksa da tutuksuz yargılanmasını arzu ediyoruz. Vekillerimiz tutuksuz yargılanmalı görüşünü ortaya koyarken, parti ayırımı yapmadık ve bütün vekiller için düşündük. Amacımız, dokunulmazlık dosyalarının kaldırılıp kaldırılmamasından daha çok, vekillerin olası tutuklanmalarının önüne geçecek düzenlemeyi yapmaktır” dedi.
Afyon’un şehir meydanı çalışmalarında en büyük sorunlardan biri olarak görülen Telekom’un taşınması konusunda görüşlerini açıklayan Özkaya, “Konuyu biliyorum, taşınma işlemlerinin hızlandırılması konusunda görüşmeler yapacağım” dedi.
Afyon’un bir çok bölgesine beş yıldızlı termal otellerin yapıldığını söyleyen AK Parti Milletvekili Ali Özkaya, otellere gelen misafirlerin şehrin dört bir yanını gezmesi için imkanlar sağlanması konusunda çalıştıklarını kaydetti.
MİSAFİRLERİMİZ GÜZELLİKLERİMİZİ GÖRSÜN
Öncelikle Afyon merkezde sokak güzelleştirilmesi konusunda çalışmalar yapılacağını belirten Özkaya açıklamasında şunları söyledi:
“Amacımız otellerimize gelen yerli yabancı misafirlerimizin Afyon’un güzelliklerini görmesini sağlamaktır. Bu nedenle eski Afyon diye tabir ettiğimiz bölgede sokak güzelleştirilmesi yapılmasında çalışmalara hız vereceğiz. Böylece, restorasyon çalışmaları hızlanacak ve bu bölgede oturan insanlarımıza yeni ekmek kapıları açılacaktır. Bu bölgede oturan vatandaşlarımız Afyon’un el sanatlarını ve yöresel tatlarını satma imkanına kavuşacaktır.” (Kocatepe Haber Merkezi)