Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dolandırıcılar yakalandı – Kocatepe Gazetesi

İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerince
Dolandırıcılar yakalandı

İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar sonucunda araçlarını internet siteleri üzerinden satışa çıkartan vatandaşları karşılıksız çek vermek sureti ile dolandırdıkları tespit edilen suç örgütü üyelerinin yakalanması için Afyonkarahisar merkezli Konya, Antalya, Eskişehir, Kayseri, İstanbul ve Ankara illerinde toplam 14 şüpheli şahsa yönelik 17 ayrı adrese eş zamanlı operasyon başlatıldı.
3 ADET TIRA EL KONULDU
Operasyon kapsamında Afyonkarahisar’da 2 şüpheli, Konya’da 5 şüpheli, Kayseri’de 1 şüpheli, Eskişehir’de 2 şüpheli, Antalya’de 2 şüpheli, İstanbul’da 1 şüpheli ve Ankara’da 1 şüpheli şahıs olmak üzere toplam 14 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınırken, şüpheli şahısların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda; 3 adet tabanca,1281 adet tabanca fişeği, 2 adet pompalı tüfek, 50 adet dolu kartuş, 1 adet kaşe ile çok sayıda çek, senet, araç satış sözleşmesi ve vekaletname sözleşmeleri ele geçirildi. Soruşturma kapsamında suçtan elde edildiği tespit edilen 3 adet tıra da el konuldu.
7 KİŞİ TUTUKLANDI
Olayla ilgili gözaltına alınan 14 şüpheli şahıs adli mercilere sevk edilirken, 4 kişi Savcılık sorgularının ardından serbest bırakıldı. Çıkarıldıkları mahkemede 3 kişi adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, 7 kişi ise tutuklanarak ceza evine teslim edildi.