Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Halil Kocaşaban

DOLU MAKAMLAR, BOŞ KOLTUKLAR – 3

Cenab-ı Allah İnşaAllah hayırlı ömür verir ve Sayın Valimiz Gökmen Çiçek de şehrimizde kalmaya devam ettiği müddetçe sanıyorum ki, bu başlıklarımız “5 – 10 – 20” diye devam edecek…

Geçtiğimiz hafta Sayın Valimizle görüşmek, kendi dar çerçevemizden gördüklerimizi kendisine aktarmak ve dahi istişare etmek istemiştik. Gazetemizin yazı işleri müdürü Sayın Burak Aydın konuyla ilgili beni uyarmış, “Abi bak Vali bey de mesai kavramı 24 saat, gece de gündüz de her an çağırabilir. Hazırlıklı olalım, aradığı zaman hazır olalım” demişti. Açıkçası bu kadarını beklememiştim, sabah saat 8:30’da Makamına bekliyordu bizi Vali bey. Odasına girdiğimizde boş koltuğu, dolu makamı gördüm. Bir kez daha dinamik hazır bir şekilde güne başlamıştı kendisi. Bizim ona söylemek, sormak istediğimiz ne varsa dinledi cevap verdi. Gönülden geçip dile getirmediklerimizi de duydu, işitti, varlığı daim olsun.
***
Şehrimizin unutulmuş bir köşesinde Frigya’da şapkadan tavşan çıkartırcasına yapılanları hepimiz şahidiz, sosyal ve ekonomik katkılarını ilerleyen zamanlarda hepimiz göreceğiz.

Proje ilk başladığında neler söylendiğini hatırlarsınız, oralara kim gidecek, ne gerek var şimdi, gibi eleştirileri yapanların oralardan yer kapma yarışına girdiğini görüyoruz hepimiz. Allah nasip ederse baharla birlikte sezona tam hazırlamak için büyük bir çaba ve gayret mevcut. Allah’ın izniyle Döğer’den Sultandağı’na şehri çevreleyen bir yatırım gelişim var. Uzun yıllar sonra bu kez Afyon’un tarihi değişecek. Bu Şehrin yöneticileri Afyon’u seviyormuş gibi yapmıyor, gerçekten seviyor. Afyon yatırımlar için hazır, üretim ve fabrikalar için hazır. Bu kent, Ayazin’de Frig vadisi’nde yapılanları ve tüm kültürel mirasıyla tüm dünyayı Afyonkarahisar’a davet ediyor. Kader gayrete aşıktır. Ben gördüm ve inandım. Şehrin bir ucunda yapılanları ve tüm bunları yapanların merkezde daha neler yapabileceğine inandım. Üretimden eğitime ve sağlık alanında yükselen bir Afyonkarahisar olacak, bunu gördüm.
Seçilmişinden, atanmışına sahada çalışan konuyu yerinde gören sorunu çözen gecesini gündüzüne katan bir ekip var Afyonkarahisar’da. Dolu Makamlar, boş koltuklar var. Afyonkarahisar’da kimi Ankara’da, kimi sahada, kimi masada… Afyonkarahisar ile yatıp kalkıyor yöneticilerimiz, emeği geçen her birinden Allah razı olsun.

Son söz olarak şunu belirtmek isterim ki, bizlere Ata mirası olan siyaset bir araçtır. Biz memleket sevdamızı hizmete dönüştürmek için bu yolu seçtik. Maksadımız kimseye sempatik görünme çabası değildir. Gayemiz, yalnız ve yalnız Allah’ın rızasını kazanarak, İslâm’a ve Müslüman Türk Milleti’ne hizmet, Afyonkarahisar halkına hizmet için olmuştur. Cenab-ı Allah’ın rızasından başka gayemiz olmamıştır ve olmayacaktır! Tüm bu duygu ve düşüncelerle en baki muhabbet ve saygılarımı sunarım.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti