Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dost buluşmalarına devam – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’ın en büyük sorunları
Dost buluşmalarına devam

Afyonkarahisar’ın en büyük sorunları arasında “biraraya gelememek” gösterilir her zaman. Son dönemde Afyonkarahisar’ın bu eksikliğini tamamlamaya yönelik adımlar atılıyor serbest olarak.
Marka danışmanı ve Mali Müşavir Aziz Aslan’ın öncülüğünde başlatılan “Dost buluşmaları” toplantılarının dördüncüsünde bu adımlar somut bir kimliğe bürünmeye başladı. “Dostluk illa yanyana, dizdize olmak değildir. Asıl cancana, kalpkalbe olmaktır” ana fikrinden hareketle başlatılan sohbet toplantılarında şehrimizin hemen her kesiminden isimler bir araya geliyorlar. Afyonkarahisar’ın sorunları ve kişisel sohbetler şeklinde gerçekleşen organizasyonların bundan sonra da toplumun hemen her kesimine yayılarak sürdürülmesine çaba gösteriliyor.
“Dost buluşmaları”nda Afyon’un sorunları hakkında konuşarak siyasetten uzak, kentin ticaretini ve ili geliştirici birliktelikler kurmayı hedeflediklerini belirten toplantıların ev sahibi Aziz Aslan, “Bu toplantılardan sonra ne olacak? Bu toplanmalarınız ne zamana kadar sürecek” sorusuna şu cevapları verdi:
“Allah izin verdiği sürece bu dost meclisimiz artarak devam edecek. Sizin de gördüğünüz üzere aramızda her siyasi görüşten siyasetçi dostlarımız var, işinde çok başarılı iş adamlarımız var, mesleğinde zirve yapmış çok sevilen emekliler, bürokratlar, akademisyenler, mühendisler, hukukçular var, kendini Afyon’luya sevdirmiş Afyon’a her fırsatta hizmet etmek isteyen dostlarımız var. Hepimizi ortak bir noktada birleştiren en güçlü nokta ise Afyon Sevdasıdır. Söz konusu Afyonkarahisar ise gerisi teferruattır diyebilen dostlar ile birlikteyiz. Tabii ki henüz davet edemediğimiz gönlü bizimle olan binlerce Afyon sevdalısı dostlarımız da var elbet. Belli bir sırayla tüm gönül dostlarımla zaman içinde en az bir toplantıda buluşma hedefim var. Bu nedenle sizin aracılığınızla toplantılarımıza henüz davet edemediğim dostlarımın anlayışına sığınıyorum.”
>> Burak AYDIN’ın haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti