Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dostluk ve dayanışma için toplandılar

Bu haberin fotoğrafı yok
Dostluk ve dayanışma için toplandılar

İlköğretim Okulu Müdürlerinin dostluk, dayanışma ve ortak hareketini hedef alan proje kapsamında Zafer Koleji’nde toplantı yapıldı

İlköğretim Okulu Müdürlerinin Dostluk, Dayanışma ve Ortak Hareketi Projesi çerçevesinde okul müdürleri Zafer Koleji’nde bir araya geldi.
3.Ekip Okul Müdürleri Dostluk Dayanışma ve Ortak Hareketi Projesi kapsamında Afyonkarahisar il merkezinden 12 ilköğretim okulu müdürü, Bayat ilçesi ilköğretim okul müdürleri, Emirdağ ilçesi ilköğretim okul müdürlerinin toplantısına ekipten sorumlu şube müdürü A. Fevzi Özdemir başkanlık etti. Toplantıda okulların SBS deki durumu, okulların başarısını arttırmaya yönelik tedbirler konuşuldu. Bayat ve Emirdağ ilçelerinin de katılımıyla yapılacak olan ortak sosyal faaliyetler kararlaştırıldı. Aynı zamanda Sosyal Bilgiler branşı zümre başkanları da genişletilmiş zümre başkanları toplantısını yaptılar.
İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı A. Fevzi Özdemir “Toplantımızın amacı dostluk dayanışma. Afyonumuzdaki eğitimin kalitesini bu dayanışma ve birlik-beraberlik içinde, artırmak. Emirdağ, Bayat ve Afyon merkezdeki sosyal bilgiler öğretmenleri zümre toplantısı yapıyor” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti