Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DP’li Uysal, imzayı Afyon’da atacak

İYİ Parti İl Başkanı
DP’li Uysal, imzayı Afyon’da atacak

İYİ Parti İl Başkanı Erdal Gümüş haftalık basın toplantısını gerçekleştirdi. Gümüş toplantısında yağışta zarar gören Emirdağlılara geçmiş olsun dileklerini sunarken, aday adayları, ittifak ve yaşanan bazı olayları değerlendirdi.
“EMİRDAĞ’A
GEÇMİŞ OLSUN”
Hafta sonunda Emirdağ’da yaşanan sel felaketi için Emirdağlılara geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Gümüş, “Son günlerde yağan yağmurlardan dolayı Emirdağ ilçemizde sel felaketi yaşanmıştır. Sel felaketinde bazı hemşehrilerimiz zarar görmüş ve küçükbaş hayvanları zayi olmuştur. Kendilerine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum” dedi.
“SEÇİMLERE Mİ GİRİYORUZ SAVAŞA MI?”
İstanbul Bağcılar’da seçim standına yapılan saldırı ile ilgili konuşan Başkan Gümüş, “İstanbul Bağcılar’da seçim stantımıza yapılan saldırıda altı partilimiz yaralanmış ve tedavileri sürmektedir. Bunları yapanları Allah’a havale ediyorum. Biz ülke olarak seçimlere mi giriyoruz, yoksa savaşa mı giriyoruz. Bizler Türk halkı olarak düğünümüzü de, ölümüzü de beraber yapacağız. Hangi ara biz birbirimize düşman olduk ta, kan akıtıyoruz. Bir siyasi partinin genel başkanı çıkıyor basın karşısına, ‘İmza verenler FETÖ’nün siyasi seçmeni’ diyor ve arkasından bu istenmeyen olaylar yaşanıyor. Bu siyasiyi önce Allah’a sonrada seçmene havale ediyorum” ifadesine yer verdi.
“BEN İMZA VERİRSEM EMEKLİ MAAŞIM
 KESİLİR Mİ?”
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Cumhurbaşkanlığı adaylığı için toplanan imza kampanyası sırasında yaşanan olayı aktaran Başkan Gümüş, “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener halkımıza bir söz verdi. ‘Ben yüz bin imza ile aday olacağım’ dedi. İlk 4 saat içinde bu imza sayısına ulaşıldı. Her türlü yaşanan zorlukları ulusal basında izliyorsunuz. Emekli kadın bir vatandaşımız, ‘Ben imza verirsem emekli maaşım kesilirmi’ diye soruyor. Nasıl bir ülkede yaşıyoruz, bunları duydukça üzülüyorum” şeklinde konuştu.
“UYSAL AKŞENER İÇİN İMZA VERECEK”
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın İYİ Parti’yi ziyaret edeceğini, ziyaret sonrasında da Akşener için imza vereceğini söyleyen Başkan Gümüş, “Demokrat Parti milletvekili adayları İYİ Parti çatısı altında aday olacaklar. Bu nedenle Demokrat Parti Genel Başkanı hemşehrimiz Gültekin Uysal, yarın saat 14.00’de parti il binamızı ziyaret edecektir. Ziyaretin ardından ilçe seçim kuruluna geçilerek Akşener, başkanımız için imza verecektir” ifadesini kullandı.
“ULUSOY EFE’NİN YERİNE
ÇALLIÖZ BAŞKAN OLDU”
Milletvekilli aday adaylığı için İYİ Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı’ndan istifa eden Okşan Ulusoy Efe’nin yerine Şaban Çallıöz’ün başkanlık yapacağını söyleyen Gümüş, “Milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa eden Okşan Ulusoy Efe’nin yerine Şaban Çallıöz arkadaşımız atanmıştır. Kendine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
“BAYRAK YARIŞINDA VARIMIZLA
YOĞUMUZLA HİZMET VERECEĞİZ”
İYİ Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığına atanan Şaban Çallıöz, “Merkez İlçe Başkanımız Okşan Ulusoy Efe’nin Milletvekilliği Aday Adaylığı için istifa etmesinden sonra yerine atanmış bulunmaktayım. Bu bayrak yarışında varımızla yoğumuzla en öne koşabilmek için, hizmet vermeye, ter akıtmaya, gayret göstereceğiz inşallah” ifadesine yer verdi.