Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DSP 25 yaşında – Kocatepe Gazetesi

DSP 25 yaşında – Kocatepe Gazetesi
DSP 25 yaşında

DSP İl Başkanı Akif Öztürk, partisinin 25. kuruluş yıldönümünde günümüz Türkiyesi’nde demokratik sol anlayışa çok fazla ihtiyaç duyulduğunu, hedeflerinin tenceresini dolduramayan anaların tencelerini kaynatacak gelire ve her vatandaşın sahip olmasını sağlayacak hakça düzen kurmak olduğunu bildirdi

Demokratik Sol Parti (DSP) 25. kuruluş yıldönümü nedeniyle açıklama yapan DSP Afyonkarahisar İl Başkanı Akif Öztürk, merhum Bülent Ecevit’in kurduğu partisinin Atatürk’ü, insan sevgisini ve emeğe saygıyı rehber alan bir part iolduğunu belirtti DSP İl Başkanı Akif Öztürk, Türkiye’nin iyi yönetilmediğini, dış ve iç politikanın dışarıdan şekillendiğini belirterek partisinin ulusal duruşuna her zamankinden daha çok ihtiyacı bulunduğunu ileri sürdü. Öztürk; “Çünkü Cumhuriyet’e sahip çıkacak olan güç, Demokratik Sol düşüncedir. Çünkü ulusal birliği sağlayacak olan güç, Demokratik Sol güçtür. Çünkü halkın iktidarını gerçekleştirecek tek güç, Demokratik Sol güçtür .Çünkü halkımızı AKP baskısından, karanlığından kurtaracak ve insanımızı özgürleştirecek tek güç, Demokratik Sol güçtür. DSP birilerinin değil, halkın partisidir.
DSP, haksız kazançla zengin olanların değil, emekçinin, işçinin, köylünün, esnafın ve sanatkarın, ulusal sanayicinin, gencin, yaşlının, kadının, öğretmenin, işsizin, zor geçinsede onurunu koruyanların partisidir. DSP sessizlerin sesidir. DSP dürüst insanların partisidir. DSP dayanışmadan, uzlaşmadan, yana bir partidir. Hedefimiz, hep birlikte iktidara yürümektir, halk iktidarını kurmaktır. Hedefimiz ve üreticilerin düşüncelerini iktidara taşımaktır. Hedefimiz, güneşin altında her ter döken çiftçinin sesini Meclis’e taşıyabilmektir. Hedefimiz, tenceresini dolduramayan analarımızın tenceresini kaynatacak gelire her vatandaşımızın sahip olmasını sağlayacak hakça düzen kurmaktır.”dedi. (Kocatepe)