Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DUA SİZE, RAHMET SİZE, MİNNET SİZE

15 Temmuz Demokrasi ve
DUA SİZE, RAHMET SİZE, MİNNET SİZE

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bugün protokol mensupları ve vatandaşlar tarafından saat 11.00’de şehitlik ziyareti gerçekleştirilecek. Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dua okunmasının ardından şehit kabirlerine karanfil konulacak.
Saat 12.30’da ise Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü’ nün Taş Medrese’de 15 Temmuz Şehitleri Anısına Esma’ül Hüsna Hat Sergisinin açılışı yapılacak. Saat 13.10’da İmaret Camii’nde Mevlid-i Şerif okunarak yemek ikramında bulunulacak. Saat 14:00’de Afyonkarahisar Belediyesi, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ve Afyonkarahisar İl Müdürlüğü’nün işbirliği ile Kent Meydanında (Anıtpark) 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Konulu Fotoğraf Sergisi açılacak. Saat 14.30’da Gedikahmet Paşa İl Halk Kütüphanesinde 15 Temmuz Konulu Kitap Sergisinin açılışı gerçekleştirilecek.
15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ DUALARLA ANILACAK
Bugün akşam saat 20.00’de Kent Meydanı’nda düzenlenecek etkinlikler Afyonkarahisar Belediyesi’nin Mehter Takımı gösterisi ile başlayacak. Daha sonra program sırasıyla; Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dua, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması, 15 Temmuz ile ilgili müzik, video, belgesel törenleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasının sinevizyon aracılığı ile canlı olarak aktarılması, protokol Konuşmaları, AKÜ Konservatuar Bölümünün konseri, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın 15 Temmuz konulu video gösterisi ile devam edecek. Saatler 00.13’ü gösterdiğinde ise tüm Camilerde Sela okunarak duada bulunulacak.
HALK OTOBÜSLERİ ÜCRETSİZ
SEFER YAPACAK
Etkinlikler dolayısıyla Afyonkarahisar Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Halk Otobüsleri, ücretsiz sefer yapacak.
Anıtpark’da saat 20:00’de başlayacak etkinlikler öncesi 17:00’den itibaren semtlerden alana gelecek vatandaşlar için Belediye Halk Otobüsleri ücretsiz sefer yapacak, aynı zamanda program bitiminde vatandaşları evlerine bırakacak.