Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dumlupınar açıldı, sıra Kocatepe’de – Kocatepe Gazetesi

CHP Genel Başkanı Kemal
Dumlupınar açıldı, sıra Kocatepe'de

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yenimahalle Belediyesi’nce Kütahya’nın Dumlupınar ilçesinde yaptırılan Gazi Mustafa Kemal Atatürk Misafirhanesi ve Dumlupınar Sosyal Tesisi’nin açılış törenine katıldı. Aslen Afyonkarahisarlı olan Ankara-Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Dumlupınar’a yapılan bu tesisin bir benzerinin Afyonkarahisar-Kocatepe’ye de yapımı için geçtiğimiz günlerde Afyonkarahisarlı hemşehrilerine söz vermişti.
Burada konuşma yapan Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin 1940’lı yıllarda uçak ihraç eden bir ülke konumunda bulunduğunu, ülkenin şimdi ise saman ithalatı yaptığını belirtti.
Dumlupınar Müzesi’nin herkes tarafından gezilmesi önerisinde bulunan Kılıçdaroğlu, “O müzede Kurtuluş Savaşı sırasında kullanılan silahları göreceksiniz. Alman, Fransız, Rus tüfeği var, Osmanlı’nın bir tüfeği bile yok. Ne demektir bu? Kaba güçle dünyaya egemen olunmuyor, o geçti.” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Kur’an-ı Kerim okunması ve dualarla tesisin açılışı gerçekleştirildi. Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet daha sonra Dumlupınar Şehitliği’ne geçerek dua etti.
Programa, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ile vatandaşlar katıldı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti