Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Dünür olmadılar ki kızı verelim”

Bu haberin fotoğrafı yok
“Dünür olmadılar ki kızı verelim”

MHP Milletvekili adayları Kemalettin Yılmaz ve Dr. Uygur Temizer beraberindeki heyetle Kocatepe Gazetesi’ni ziyaret ettiler. 7 Haziran seçimi sonrasında AKP’nin koalisyon kurmamak üzere hereket ettiğini belirten MHP adayları “MHP herşeye karşı” durumunun iktidar cephesinden yürütülen bir algı operasyonu olduğu belirterek, “Dünür olmadılar ki kızı verelim” dediler

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 2. sıra Milletvekili Adayı Kemalettin Yılmaz ve 4. sıra Milletvekili Adayı Dr. Uygur Temizer beraberindeki heyetle Kocatepe Gazetesi çalışanlarını ziyaret ettiler. Yılmaz ve Temizer’e ziyaretlerde; MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, Yönetim Kurulu Üyeleri, Okşan Ulusoy Efe, Yücel Seleoğlu, Ahmet Yıldırım, İGM Üyesi Mehmet Karagöz hazır bulundular.
“AKP’Yİ PİŞMAN EDECEĞİZ”
MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, seçim propaganda ziyaretlerine her türlü faaliyeti halka yansıtma da etkin rol oynayan basın camiasından başlamak istediklerini kaydetti. Milletvekili adaylarının sahada olduklarını belirten Yağcı; “Önceki gün itibariyle basın mensuplarını ziyaret ederek ziyaretlerimize başladık. Bundan sonraki çalışmalarımızı da basın kuruluşlarımıza aktararak halka anlatma açısından sizlerden destek bekleyeceğiz. İlk etapta ikinci sıra Milletvekili Adayımız Kemalettin Yılmaz ile 4. sıra Milletvekili Adayımız Dr. Uygur Temizer ile merkez ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Bundan sonraki haftalarda yaklaşık 15 gün boyunca her milletvekili adayımız farklı ilçelerde olacak. Son on günde yoğun bir çalışmayı merkez ilçe de sürdüreceğiz. Çünkü seçmenin yüzde 45 gibi bir oranı merkez ilçe sınırlarında bulunuyor. AKP’nin merkez adayı hiç yok. Biz de ise merkez ilçe adayı çok. İnşallah bu seçimde oyumuzu biraz daha üst seviyeler tırmandıracağız. AKP’yi bu erken baskın seçime karar verdiğine halkımızın da desteği ile inşallah pişman edeceğiz.” dedi.
AFYON HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL
Alper Yağcı, ziyaretlerini kabul eden Kocatepe Gazetesi sahibi Sezer Küçükkurt’a teşekkür etti. Küçükkurt’ta MHP heyetinin nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, 1 Kasım seçim sonuçlarının Türkiye ve Afyonkarahisar’a hayırlar getirmesini diledi. MHP 2. sıra Milletvekili Adayı Kemalettin Yılmaz, özellikle seçime 15 gün kala ortamın daha da ısınacağını belirtti. Afyonkarahisar’ın içerisinde bulunduğu genel siyasi yapısı ile ilgili değerlendirmede bulunan Kemalettin Yılmaz, il genelinde son siyasi durumu yorumladı. Dört yıllık milletvekilliği görevi boyunca Afyonkarahisar’dan ve seçmenden hiç kopmadığını bu noktada verdiği sözü de tuttuğunu belirten Yılmaz; “Rabbimize şükür sözümü hep tutmaya çalıştık. Kamuoyundaki genel intiba eksiklerimiz olsa da genel olarak sözümüzü tuttuğumuz yönündedir. Afyon eğitim, sağlık, sanayi, huzur noktalarında hak ettiği konuma gelememiş olan illerden sadece bir tanesidir.” diye konuştu.
“AFYON İHMAL EDİLDİ”
Kemalettin Yılmaz, yanlışları ve eksikleri dile getirdiklerini bunları söylemek kadar bu eksiklerin telafisi yönünde çözüm önerileri üretip sunma konularının gereğini her zaman yaptıklarını kaydetti. Afyonkarahisar’ın yaşanabilir iller sıralamasında halen daha 58. sırada olduğunu vurgulayan Yılmaz; “Eğitim sıralamasında ülke çapındaki muhtelif sınavlarda ve il içerisindeki sınavlardaki durum maalesef halen yürekler acısıdır. Hala derslik ve öğretmen açığı olan bir ildeyiz. Afyonkarahisar Anadolu’nun ortasında olan bir il. Burada hala eğitimde bir takım sıkıntılar varsa beş yıldızlı otel mesafesinde hastane yapmak marifet değil. Bu beş yıldızlı hastanede insanlar MR çekimi için insanlar sıra beklemek zorunda kalıyorlarsa bunlar kabul edilebilir şeyler değil. Düne göre iyi. Ama daha iyi olması gerekirken daha yolunda olması mümkünken buna ihmal edilmişlik buna gözardı edilmişlik diyoruz. Bunları şu ana kadar dile getirdik bundan sonra da çözüm önerileri sunarak dile getirmeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.
AFYON DA SIKINTILARDAN NASİBİNİ ALIYOR
Yarım kalan pek çok otel yatırımının rahatsızlık uyandırdığını belirten MHP eski Milletvekili ve 2. sıra Milletvekili Adayı Kemalettin Yılmaz, tatil dönüşlerinde Varan kavşağından Özdilek AVM kavşağına kadar olan trafik sıkıntısının da insanları perişan ettiğini söyledi. Afyon’da ciddi bir tabela ve gürültü kirliliği olduğunu ve bunun herkeste rahatsızlık oluşturduğunu kaydeden Yılmaz; “İnsanlar belli bir dönemden sonra bazı şeylere alışıyorlar. Alışınca o hatanın yanlışın farkına varamıyoruz. Ama Türkiye genelindeki sıkıntılardan Afyon da nasibini almış vaziyette. Tarıma dayalı bir yaşantı tarzı var. Afyon’da içme suyu halen ciddi sorun, çözülemedi. Bundan daha da önemlisi terör olayları ile birlikte 7 Haziran öncesi ve sonrası Türkiye ekonomik bir kriz içerisindedir.” ifadelerini kullandı.
KOALİSYON KONUSUNDA
ALGI YÜRÜTÜLDÜ
MHP 4. sıra Milletvekili Adayı Dr. Uygur Temizer, AK Parti iktidarının ülkeyi getirdiği nokta sonucu esnafın siftah yapmadan dükkan kapattığını kaydetti. Bir öğretim üyesi olmasının yanında 35 yıllık meslek hayatında özel sektörde ciddi anlamda mesaisi olan bir kişi olduğunu belirten Temizer; “Şu an ekonomimiz alarm veriyor. Tek parti iktidarı ile istikrar sağlanır, koalisyonlar istikrarsızlık getirir ifadeleri var. Oysa istikrarsızlığı getiren neden AKP’nin ülkedeki tek başına istikrarsızlığıdır. Halbuki 7 Haziran seçimi sonrası millet iradesine saygı duyulup koalisyon hükümeti kurulsaydı durum böyle olmazdı. Sayın Cumhurbaşkanı tarafından Sayın Davutoğlu koalisyonu kurmamak için görevlendirilmiştir. Sanılmasın ki Başbakan Davutoğlu koalisyon kurmak için görevlendirildi. Burada çok ciddi bir algı operasyonu sözkonusudur.” ifadelerine yer verdi.
“NİYETLERİNDE
KOALİSYON YOKTU”
AK Parti’nin CHP ve MHP başta olmak üzere koalisyon hükümeti kurulması konusunda sürekli olumsuz cevaplar aldığı yönündeki açıklama ve durumun gerçek olmadığını söyleyen Temizer şöyle konuştu: “Koalisyon hükümeti kurulması yönündeki tüm gerçekleri CHP Genel Başkanı ile partimizin Genel Başkanı ifade etmişlerdir. Bizlere hiçbir şekilde koalisyon teklifi yapılmadı. Tabiri caiz ise görücü olarak kimse kızımızı istemeye gelmedi ki biz kızımızı verelim. Görücülük yoktu sadece çay, kahve içmeye geldiler. Kaldı ki görücü usülü uzun sürmez. CHP de 35 gün çay, kahve içerek vakit geçirdiler. Bizle 1 saat 40 dakikalık görüşmede iki seçenek sunuldu. Birincisi AKP azınlık hükümetini dışarıdan destekleyin, bunu kabul etmezseniz gelin 3 aylığına seçim hükümeti kuralım.”
“İKTİDARI KİMSE İLE PAYLAŞMADILAR”
Kontrolsüz gücün güç olmadığını, tek adamlığa doğru gidişata karşı 7 Haziran Milletvekili Genel Seçimlerinde halkın dur dediğini belirten Temizer şunları söyledi: “AKP koalisyonu bizzat kurmak istemedi. İktidarını hiç kimse ile paylaşmak istemedi. Gerçek olan budur. MHP herşeye karşı tamamen bir algı operasyonudur. İnşallah insanımıza bu gerçeği anlatacağız. Bu ortamda ekonominin geldiği hal yaprağın kıpırdamamasıdır. Korkarım ki AKP’nin koalisyona yanaşmayan tavırları ile dolar 3.50 kuruşa kadar ilerleyecektir. İnşallah böyle birşey yaşamayız. Çünkü dolarda ki her artış hepimizin hayatını derinden etkilemektedir. Dolarla iş yapmamak ya da dolar borcu olmaması bu durumu değiştirmiyor. İnşallah 7 Haziran’da tecelli eden milletimizin iradesi bu sefer daha da kararlı şekilde tecelli edecektir. Bizler saha da iktidarın yürüttüğü algı operasyonu ile gerçekleri insanlarımıza anlatacağız.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti