Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dünya Gazetesi’ne “hayırlı olsun” ziyareti

Dünya Gazetesi’ne  “hayırlı olsun” ziyareti

Afyon Gazeteciler Cemiyeti yöneticileri, Dünya Gazetesi’nin Afyonkarahisar’da hizmete başlayan Bölge Müdürlüğü’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundular

 

Afyonkarahisar, Kütahyave Bilecik Bölge Müdürlüğü bürosunu Afyonkarahisar’da açan Dünya Gazetesi’nin Bölge Temsilciliğini de ziyaret eden Afyon Gazeteciler Cemiyeti Yöneticileri Dünya Gazetesi Bölge Temsilcisi Hatice Aydoğan Özsökmen ile Dünya Gazetesi Afyonkarahisar muhabiri İbrahim Küçükkurt’a da çalışmalarında başarılar dilediler. Ekonomi alanında referans gazetesi olarak bilinen Dünya’nın Bölge merkezi olarak Afyonkarahisar’ı seçmesinin hem ilimiz ekonomisi hem de ilimiz basını açısından önem arzettiğini belirten Afyon Gazeteciler Cemiyeti yöneticileri, Dünya’nın Afyonkarahisar’da var olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Dünya Gazetesi Bölge Temsilcisi Hatice Aydoğan Özsökmen ise “Afyonkarahisarlılar ve basın camiası bizi ilk günden itibaren sahiplendiler. Bu nedenle tüm meslektaşlarımıza ve Afyonkarahisarlılar’a teşekkür ediyoruz” dedi.
Ziyarette AGC yöneticileri Sezer Küçükkurt, M. Emin Güzbey, M. Emin Birliktir, İsmail Akar, Ömer Elçi, Mehmet Abdioğulları, M. Önder Artuk, Hakan Dilek ve Faruk Kılınç hazır bulundular.