Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Durak parası davasının 3. duruşması görüldü

Kamuoyunda “Durak parası” davası
Durak parası davasının 3. duruşması görüldü

Kamuoyunda “Durak parası” davası olarak bilinen minibüs duraklarında zorla para toplama, Uydukent civarında kurşunlama ve PTT önünde sopalı, satırlı kavgayı konu alan 2019/94 numaralı dosyanın üçüncü duruşması dün Afyonkarahisar 1. Ağır Ceza Mahkemesi 1. Heyeti tarafından görüldü.
Dün sabah başlayan ve öğleden sonra da devam eden üçüncü duruşmada, başka suçlardan tutuklu sanıklar; M.S, F.S, A.G ile tutuksuz sanıklar A.N., H.İ.Ç., M.G., H.Ş., E.K., H.Ö, E.K., H.D., S.Ç., M.G., U.G., K.Ö. hâkim karşısına çıktı. Dün görülen duruşmada ikinci celse dinlenilmeye başlanan 66 müştekiden geriye kalan 17 müştekinin 14’ü dinlenilirken, 17 tanıktan 13’nün ifadesi alındı.
Ekim ayına ertelenen 4’ncü duruşmada 4 tanık, üç müşteki dinlenilecek. Dün görülen duruşma sonucu kurulan ara kararda; Sanık A.G’nin talebi doğrultusunda duruşmalardan vareste (bağışık) tutulmasına, sanık F.S’nin soruşturma aşamasında el konulan 20 bin liranın iadesi talebinin paraya el koyan makamca karara bağlanması için Cumhuriyet Başsavcılığına yazı yazılmasına, müştekiler H.E, İ.K, M.B’nin gelecek duruşmaya zorla getirilmesine, tanıklar M.Ç ve M.Y’nin de aynı şekilde zorla getirilmesine karar verildi. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti