Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Düzağaç’ta, halka açık dezenfeksiyon kabini kuruldu

Düzağaç’ta, halka açık dezenfeksiyon kabini kuruldu

Düzağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı, belediye girişine koronavirüs tedbirleri kapsamında dezenfeksiyon kabini kurdurdu. Vatandaşlar ve çalışanlar, kabinde dezenfekte olarak belediyeye giriş yapıyor.

Düzağaç Belediyesi, koronavirüs salgınına karşı belde de tedbirlerini artırdı. Bu kapsamda, bir hayırsever tarafından belediyeye dezenfekte kabini hediye edildi. Belediyenin girişine yerleştirilen dezenfekte kabini sayesinde vatandaşlar ile çalışanlar, elbiseleri ile kabine girerek dezenfekte olup binaya giriş yapıyor. Dezenfekte kabini vatandaşlarında hizmetine sunuldu

“BELEDİYE PERSONELİ DEZENFEKTE OLARAK MESAİYE BAŞLIYOR”

Dezenfekte kabinini belediyeye hediye edenlere teşekkür eden Düzağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı, Belediye personelinin dezenfekte olarak mesaiye başladığını belirterek, “Hizmetin öncüsü Düzağaç Belediyesi olarak halkımıza hizmet için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Koronavirüsle mücadele de Okyonus Kazan Firmasından Bayram Küren, Bilal Küren ve Ömer Küren kardeşlerimiz belediyemize dezenfeksiyon kabini hediye etmişlerdir. Düzağaç halkım adına kendilerine teşekkürlerimi sunarım. Dezenfekte kabini sayesinde vatandaşlarımız gönül rahatlığı ile belediyemize girerek işlerini yaptırabilecekler. Belediye hizmetlerini yerine getirmek üzere sahada bulunan personeller bu kabinde dezenfekte olarak işbaşı yapıyor. Dezenfekte kabininden kasabamızda yaşayan vatandaşlarımızda faydalanabilecekler. Belde halkımıza en iyi ve en hızlı hizmeti sunmaya devam edeceğiz.” dedi.