Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

e-Twinning çalıştayı düzenlendi

e-Twinning çalıştayı düzenlendi

Afyonkarahisar’da e-Twinning 7. İl Çalıştay düzenlendi. Çalıştayda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, e-Twinning çalışmaları kapsamında kısa zamanda çok iyi bir ivme yakalandığını söyledi

 

TOBB İmam Hatip Anadolu Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen e-Twinning 7. İl Çalıştayı İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ın açılış konuşmasıyla başladı.
e-Twinning çalışmalarının Afyonkarahisar’da 7 yıl önce başladığını kaydeden Yalçın, “Kısa zamanda çok iyi bir ivme yakaladık. Yeni katılan arkadaşlar süreç içerisinde konular ve çalışmalar ile ilgili çok şey öğreneksiniz. Öğrenmek ve bilgiyi depolamak yeterli olmaz. Öğrendiklerinizi davranışa dönüştürebilmeniz gerekiyor. Amacımız öğrendiğimiz bilgi ve becerileri doğru olarak yayabilmek. Çalıştaya gönüllü katılmak isteyen öğretmen sayısının fazlalığı bizi sevindirdi. Bildiğiniz üzere bilişim teknolojilerinin eğitimdeki rolü her geçen gün artmakta. Eğitimin teknolojiyle birlikte daha kapsamlı hale gelmesi ülkelerin ortak projeler yapmasına, sınırların ortadan kalkmasına neden olmuştur. Bu projenin amacı Avrupa’nın değişik ülkelerinde görev yapan öğretmenlerin bilgi paylaşımı yapabileceği çevirim içi bir ortam oluşturmaktır. Böylesine önemli bir çalıştaya emek veren katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.