Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Ecevit’i saygı ve rahmetle anıyoruz”

Bu haberin fotoğrafı yok
“Ecevit’i saygı ve rahmetle anıyoruz”

CHP Merkez İlçe Başkanı Dr. M. Kemal Demirkırkan, ölümünün 7’nci yılında Bülent Ecevit’i saygı ve rahmetle andıklarını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanı Dr. M Kemal Demirkırkan, 20’nci yüzyıl Türkiye’sine damgasını vurduğunu belirttiği Bülent Ecevit’i saygı ve rahmetle andıklarını söyledi.
M. Kemal Demirkırkan, Ecevit’in dürüstlüğünden, doğruluğundan kimsenin şüphe etmediği önemli bir devlet adamı, Türk siyasetinin temel taşlarından, ilkeli ve tutarlı bir siyasetçi, şair, yazar ama önce insan olduğunu vurguladı. Demirkırkan; “Bülent Ecevit namı diğer Karaoğlan ülkemizin tam bağımsızlığı için çaba sarf etmiş, bu uğurda bedeller ödemiş ancak asla yolundan dönmemiş bir siyasetçi, gerçek bir devlet adamıydı. Uzun yıllar Başbakanlık ve CHP Genel Başkanlığı yapan Bülent Ecevit Türkiye’de sol düşüncenin halkla kucaklaşabilmesi ve iktidar olabilmesi için çalışmış, yeni kavramlar ortaya atmış ve uygulamıştır. Türk siyasal yaşamının önemli kilometre taşlarından birisi olan Bülent Ecevit’i sevgi rahmetle anıyoruz. Ruhu şad olsun.” (Kocatepe Haber Merkezi)