Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eda Özülkü Hangi Okulda Öğretmen?

Eda Özülkü hangi okulda öğretmen? Sorusu bugün internette en çok arananlar listesinde yer aldı. Peki, Eda Özülkü Kimdir? Eda Özülkü Hangi Okulda Öğretmenlik yapıyor? Tüm bu soruların yanıtı haberimizde.

Eda Özülkü hangi okulda

Aslen Mersinli olan ünlü sanatçı Eda Özülkü,  2 Haziran 1966 tarihinde Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde doğmuştur.  İlkokul ve Ortaokul öğrenimini İzmit’te tamamlayan Özülkü, lise öğrenimini İstanbul’da tamamlamıştır. Marmara Üniversitesi Müzik Bölümü mezunu olan Özülkü, yüksek lisansını Marmara Üniversitesi Şan Bölümünde tamamlamıştır.

 

1993 yılında müzik hayatına başlayan Özülkü; 1993 Parolayı Söyle. 1994 Dalgacı, 1995 Uçurdum Da Uçurdum,1997Al Beni, 1999 (Metin Özülkü ile birlikte)Böyle Aşk Olmaz, 2003 İnce Sızım, 2010 Issız ADA (METİN ÖZÜLKÜ İLE BİRLİKTE), ALBÜMLERİNİ ÇIKARTMIŞTIR.

 

EDA ÖZÜLKÜ HANGİ OKULDA ÖĞRETMEN?

Müzisyen Metin Özülkü ile 1988 yılında hayatını birleştiren Özülkü’ün bu evlilikten 2004 yılında Baran ve Volkan adında ikiz çocukları vardır.  Şuanda Bilfen Çamlıca İlköğretim Okulu’nda müzik öğretmeni olarak çalışmaktadır.