Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“EDAŞ tarafından elektrik kesme tehditleri klasik hale geldi”

Bu haberin fotoğrafı yok
"EDAŞ tarafından elektrik kesme tehditleri klasik hale geldi"

MHP Sandıklı İlçe Başkanı Halil Özdemir, SANJET’in elektriklerinin kesilmesiyle ilgili olarak “Havaların soğumasıyla birlikte OEDAŞ tarafından elektrik kesme tehditleri klasik hale geldi.” dedi

Özdemir konuyla ilgili yaptığı açıklamada, eletriklerin kesilmesiyle ilgili olarak AK Parti hükümetine sorumlu tuttu.
İktidar partisinin elindeki gücü kullanarak Sandıklı Belediyesini sıkıntıya sokmaya çalıştığını ifade eden Özdemir, şunları söyledi: “29 Mart 2009’da Mahalli İdareler seçimlerini MHP’nin kazanmasından sonra iktidar partisi elindeki her türlü siyasi gücü kullanarak, Sandıklı Belediyesi’ni sıkıntıya sokmaya çalışmaktadır. Sandıklı’ya hizmet etmek için çıktığımız bu yolda, bu tip entrikalar ne MHP’li belediye başkanlarını ne de MHP’nin hiçbir bireyini yıldıramaz. Sandıklı Belediyesinin baskılarla bir takım hizmetlerinin aksamasını siyasi ranta çevirmek isteyen insanları esefle kınıyorum.’’
Yapılan eletrik kesintisiyle Sandıklı’da yaşayan yaklaşık 30 bin kişinin mağdur edildiğini belirten Özdemir, “Bizler ve Sandıklı halkı bunu siyasi baskı olarak algılıyoruz. Çünkü Türkiye’de elektrik borcu olan birçok belediye, kurum ve kuruluşun olduğunu biliyoruz. Acaba trilyonlarca borcu olan belediyeler dururken neden Sandıklı’nın elektriğinin kesildiğini de merak ediyoruz.” dedi.
Basına açıklama yapan AK Parti İlçe Başkanı da esefle karşıladığını belirten Özdemir, AK Partililerin çetele tutarak Sanjet’in paralarını hesaplamak yerine, hangi AK Partili yöneticilerinin kendilerinin veya birincil dereceden yakınlarının icralık olup, Sandıklı Belediyesine borcunu ödemediğinin hesabını yapmalarını tavsiye etti.
Özdemir, şunları kaydetti: “Sayın AKP İlçe Başkanı ve AKP Meclis Üyelerinin Orkide banyoları ve tahsil edilemeyen kira bedelleri konusunda da aynı vicdani duyarlılığı göstermelerini bekliyorum. Sandıklı Belediyesi’nin alacağı bu para SANJET’i OEDAŞ olan borcu kadardır. Borcunu ödemeyerek Sandıklı Belediyesini sıkıntıya sokan insanların hangi vicdandan bahsettiklerini de kamuoyunun takdirine bırakıyorum.” (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti