Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Efeler Arkas’a son sette boyun eğdi

Avşar Maden suyu Afyon

Avşar Maden suyu Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı ikinci yarının ilk maçında Arkasspor’a son sette mağlup oldu

 

AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden Avşar Maden Suyu Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı ikinci yarının ilk maçında Arkasspor’a İzmir’de konuk oldu. Maça hızlı başlayan Afyon Belediye ilk seti aldı. Çekişmeli geçen ikinci seti ve üçüncü seti Arkas almayı başardı. Dördüncü sette yaşanan çekişme 33 sayıya kadar sürdü ve bu seti Afyon Belediye kazandı. Son sete maçı taşımayı başaran Afyon Belediye bu seti kaybederek mağlup oldu. Maçın sonunda 1 puan alan Afyon Belediye, 8 puana ulaşmayı başardı.
İlk seti 14-25 Afyon Belediye kazanarak 0-1 öne geçen ekip oldu. İkinci sette Afyon Belediye bu seti almak içinde yoğun mücadele etti fakat Arkas, ikinci seti 25-22, üçüncü seti ise 25-19 kazandı ve 2-1 öne geçti.
Dördüncü sete iki ekipte oldukça hızlı başladı. Arkas maçı kazanmak için, Afyon Belediye maça ortak olmak için yoğun çaba harcadı. Setin sonunda Afyon Belediye öne geçerek, 2 sayı farkı yakalamak için çok çaba gösterdi. Setin sonunda pes Arkas, hata yaptı. Afyon Belediye seti 31-33 alarak maçı 2-2’ye taşıdı.
Son sette 10-10’a kadar başa baş bir mücadele yaşanırken Arkas, Afyon’un zayıfladığı anda kondisyonu ile seti 15-10 kazanmayı bildi. 3-2
Arkas aldığı galibiyet ile 9 galibiyete ve 27 puana ulaştı. >> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti