Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Efeler Artvin yolcusu

Efeler Artvin yolcusu

Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı ligin 24. haftasında Arhavi Voleybol’a konuk olacak. Yarın yola çıkacak olan Afyon Belediye Cumartesi günü saat 13.00’te de maça başlayacak

 

AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı ligin 24. haftasında Artvin deplasmanında Arhavi Voleybol’a konuk olacak.
Düşme potasında yer alan Afyon Belediye, ligde kalmak için Arhavi maçını kazanmak zorunda. 4 galibiyeti ve 15 puana sahip olan Afyon Belediye bu maçtan 3-0 veya 3-1’lik skorla galip ayrılırsa puanı 18 olacak. Afyon Belediye maçları 3-2’lik skorlarla kazanırsa puanını 17’ye çıkartabilecek.
Afyon Belediye maçtan mağlup ayrılması durumunda düşme potasındaki yerini sağlamlaştımış olacak.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

 

 

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.