Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Efeler Cimbom’u affetmedi – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Voleybol Efeler Ligi’nde
Efeler Cimbom’u affetmedi

Türkiye Voleybol Efeler Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı kendi sahasında ligin köklü ekiplerinden Galatasaray’ı konuk etti. 6. hafta maçında Atatürk Spor Salonu’nda büyük bir seyirci topluluğuna karşı oynayan Afyon Belediye rakibini 3-0 mağlup etti.
TARAFTARLARDAN DESTEK BÜYÜK
Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımının Galatasaray’ı konuk ettiği maça yaklaşık 50 kişilik Galatasaraylı taraftar katıldı. Afyonlular başta olmak üzere üniversite öğrencileri ve Isparta’dan gelen taraftarların oluşturduğu Galatasaray taraftarları maçın başından sonuna kadar takımlarını destekledi. Öte yandan Afyonkarahisarlı seyirci ve taraftarlar da salonu doldurarak Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımına destek verdiler. Maçın başından sonuna kadar Efelere destek veren taraftarlar ve seyirciler hiç susmadan yaklaşık bir buçuk saat tezahüratta bulundular.
GALATASARAY HIZLI
BAŞLADI AFYON BİTİRDİ
İlk sete hızlı başlayan Galatasaray teknik molaya 10-12 önde girdi. Ardından yüklenen Afyon Belediye 12-12’lik eşitliği yakaladı. Öne geçmeyi bilen Afyon Belediye set sonuna kadar geriye hiç düşmedi. İlk seti 25-23 kazanan Afyon Belediye oldu. 1-0
İkinci sete hızlı başlayan Afyon Belediye rakibi karşısında gösterdiği üstün performansla bu seti de kazanacağının sinyalini verdi. Rahat bir oyun sergileyen Afyon Belediye ikinci seti de 25-19 kazandı. 2-0
AFYON NEFES ALDIRMADI
Üçüncü set başladığında oldukça hızlı bir oyun çıkaran Afyon Belediye yaptığı hatalarla Galatasaray’a sayı katkısı yaptı. Setin sonunda 16 sayı bulan Galatasaray olurken Afyon Belediye ise 25-16 maçı kazandı.
Maçın sonunda kazanan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı maçın sonunda Vali Yardımcısı Dr. Adem Uslu ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile galibiyet pozu verdi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti