Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Efeler de 3 maça çıkacak

Türkiye Voleybol Efeler Ligi’nde
Efeler de 3 maça çıkacak

Türkiye Voleybol Efeler Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediye YÜNTAŞ Voleybol takımı bu hafta yoğun bir hafta geçirecek. İlk maçta deplasmanda Beşiktaş’a konuk olacak olan Afyon Belediye YÜNTAŞ Voleybol takımı hafta içinde kendi sahasında Halkbank’ı ağırlayacak. Gelecek hafta sonu ise Fenerbahçe’ye konuk olacak. Zorlu bir hafta geçirecek olan Afyon Belediye’nin 3 maçta da galibiyetle ayrılması halinde ise zirveye çıkacak.
BEŞİKTAŞ RAHAT OLACAK
Ligde çıktığı 3 maçı da kaybeden Beşiktaş İlk maçta İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a 3-0 mağlup oldu. İkinci maçta Ziraat Bankası’na 3-1 mağlup olan Beşiktaş son maçta ise Arkasspor’a 3-0 mağlup oldu. Afyon Belediyespor’u kedi sahasında ağırlayacak olan Beşiktaş bu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyor. Afyon Belediyespor’un İstanbul Akatlar Spor Salonu’nda Beşiktaş’a konuk olacağı maç bugün saat 14.00’te başlayacak.
HALKBANK MAÇI İÇERDE
Afyon Belediyespor’un 3 maç yapacağı bu haftada Halkbank’ı evinde ağırlayacağı bu zorlu maç Çarşamba günü saat 14.00’te başlayacak. 3 haftada oluşan puan durumuna göre iki maç kazanan Halkbank bir maçını da kaybetti. Ligin ilk haftasında Galatasaray’ı ağırlayan Halkbank 3-2 galibiyete uzandı. İkinci hafta da İnegöl Belediye’ye konuk olan Halkbank bu maçı 3-0 kaybetti. Üçüncü haftada MSK Urfa’yı 3-1 mağlup etmeyi başardı.
FENERBAHÇE 3’TE İKİ YAPTI
Ligin ilk üç haftasında 3 maça çıkan Fenerbahçe Voleybol takımı 2 galibiyet bulurken 1 de mağlubiyet aldı. Maliye Milli Piyango’ya ilk hafta 3-0 kaybeden Fenerbahçe, ikinci hafta İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u 3-1 mağlup etti. Üçüncü maçta Ziraat Bankası’na konuk olan Fenerbahçe bu maçtan da 3-2’lik galibiyetle ayrıldı. Afyon Belediye YÜNTAŞ Voleybol’un Fenerbahçe’ye konuk olacağı maç 12 Kasım Cumartesi günü saat 14.00’te İstanbul Metro Enerji Spor Salonu’nda başlayacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti