Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Efeler evinde 4 maça çıkacak

Türkiye Voleybol Efeler Ligi’nde
Efeler evinde 4 maça çıkacak

Türkiye Voleybol Efeler Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı tamamlanan devre arası sonrası çalışmalara başladı. 7 Ocak Pazar günü saat 17.00’de kendi evinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek olan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı maçın hazırlıklarına başladı. Bir günlük yılbaşı izni yapan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımında yabancı oyuncular ülkelerine gitmedi. Takımın çalışmaları hakkında bilgi veren Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Başkanı Abdullah Aydoğan, “Oyuncuları bir günlük yılbaşı izni verildi. Yabancı oyuncular ülkelerine gitmediler. Aileleri burada olduğu için Afyonkarahisar’da kaldılar. Yerli oyuncularımız memleketlerine gitti ve döndü. Dün ilk çalışma yapıldı. Hafta içindeki çalışmalarla İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıkları sürecek” dedi.
BAŞKA
TRANSFER YOK
Transferde kadrosuna Kemal Kıvanç Elgaz ile anlaşan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımının başka eksiği olmadığına dikkat çeken Başkan Aydoğan, “Şuan için transfer amaçlı görüştüğümüz bir oyuncu yok. Eksik olduğunu düşündüğümüz bölgeye zaten Kemal Kıvanç Elgaz ile anlaşarak takviyemizi yaptık. İnşallah bir aksilik olmazsa sezonu mevcut kadro ile tamamlayacağız.
İÇERİDE 4 MAÇ VAR
Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı ligin ilk yarısında 6 içeride 5 dışarıda maç yapması gerekirken Jeopark Kula Belediyespor’un saha sıkıntısı nedeniyle 7 içeride 4 dışarıda maça çıktı. İkinci yarıda da tam tersine oluşan fikstürden dolayı 7 dışarıda 4 maç içeride mücadele edecek. İkinci yarıda çıkacağı 11 maçın dördünü evinde oynayacak olan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı ilk maçını ise İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a karşı oynayacak. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Özel Haberi