Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Efeler Final Grubu’na terfi etti

Play-Off Yarı Final Grubu’nda

Play-Off Yarı Final Grubu’nda üçüncü maçına dün çıkan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı, Niksar Belediyespor ile karşılaştığı maçı 3-1 kazandı ve puanını
4’e yükseltti. Son maçını kaybeden ve 3 puanda kalan Milas Belediye’yi bir puanla geçen Afyon Belediye, Final Grubu’na terfi etti

 

Türkiye Voleybol Erkekler 1. Ligi’nde Play-Off Yarı Final Grubu’nda mücadele eden Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı ilk maçta Milas Belediyespor’a 3-2 mağlup olmuş ve 1 puan almıştı. İkinci maçta Solhanspor ile karşı karşıya gelen Afyon Belediye, rakibine 3-1 mağlup olarak maçtan puan çıkaramamıştı. Son maçına da dün Ankara Başkent Spor Salonu’nda çıkan Afyon Belediye, Niksar Belediyespor’u 3-1 mağlup etti. Çok da kolay olmayan bir maçla Niksar Belediye’yi mağlup etmeyi başaran Afyon Belediye puanını 1’den 4’e yükseltti.
Son oynadığı maçta Solhanspor’a 3-1 mağlup olan Milas Belediyespor 3 puanda kalarak grubu üçüncü sırada tamamladı. 4 puanı bulanan Afyon Belediye ikinci sırada, Solhanspor ise 9 puanla lider konumda Yarı Final Grubu’nu tamamladı.
NİKSAR’I 3-1 MAĞLUP ETTİK
Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı Niksar Belediyespor ile oynadığı maçı 3-1 kazandı. İki ekibinde hızlı başladığı ilk setin sonunda Afyon Belediye seti 25-22 kazandı. 1-0
İkinci sete hızlı başlayan ekip Afyon Belediye oldu. Afyon Belediye, setin başında yakaladığı farkı koruyarak set sonuna kadar sürdürdü. Set sonunda da 25-20 ile kazanan Afyon Belediye 2-0’a ulaştı.
Üçüncü sete iyi başlayan Niksar Belediye oldu. Seti oynadığı başarılı performansla tamamlayan Niksar 25-21 ile durumu 2-1’e taşıdı.
Dördüncü sette Afyon Belediye ile Niksar çekişmesi oyuna hakim oldu. Sayılarda üstünlük sürekli el değiştirirken setin son anlarında başarılı olan ve hata yapmayan Afyon Belediye seti 25-22 kazanarak skoru 3-1’e taşıdı.
Afyon Belediye bu setin ardından maçı da 3-1 kazandı.
MİLAS 3-1 KAYBETTİ
Afyon Belediye’yi Final Grubu’na terfi ettiren maçta Solhanspor ile karşılaşan Milas Belediyespor maçı 3-1 kaybetti. Milas Belediye’nin maçı 3-2 kaybetmesi halinde Afyon Belediye turu geçemeyecekti. Solhanspor bu maçı 25-19, 15-25, 28-26, 25-20’lik set sonuçları ile kazandı.