Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Efeler hafta sonu Tokat’a gidecek

Efeler hafta sonu Tokat’a gidecek
Efeler hafta sonu Tokat’a gidecek

Türkiye Voleybol Efeler Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Takımı bu hafta deplasmanda Tokat Belediye Plevne’ye konuk olacak. Bu maçtan galibiyetle ayrılmak isteyen Afyon Belediye, maç için hazırlarını hızlandırdı. Takıma yeni katılan Serhat Coşkun ve İvan Borovnjak’la iyiden iyiye gücünü artıran Afyon Belediye bu maçtan galibiyetle ayrılarak bir seriye başlamak istiyor. Tokat’tan bir adım geride olan Afyon Belediye bu maçtan alacağı puanlarla yükselişe geçmenin peşinde. 14 puanlı iki takımın maçında bu hafta kazanan ekip bir adım öne geçmiş olacak.
Voleybolcular sabah fitness ve servis manşet çalışması yaparken akşam saatlerinde ise taktik çalışma yaptı. Arkas maçı öncesinde hafif bir sakatlık yaşayan Serhat Coşkun’un Bursa’da tedavisi devam ediyor. Coşkun’un Tokat maçında sahada olması bekleniyor.
“İVAN HAZIR”
Afyon Belediye’nin yeni transferi İvan Borovnjak’ın hakkında bilgi veren Kınay, “İvan’ın lisans işlemleri bitti. Hafta sonu oynanacak Tokat maçında hocanın görev vermesi halinde forma giyecek. Zaten iki gündür takımla birlikte antrenmanlara katılıyor. İnşallah Tokat maçında ve gelecek haftalarda oynayacağımız maçlarda takımımıza büyük katkılar sağlayacaktır. Bundan sonra takıma takviye yapmayacağız. Hazır durumdayız bizim Afyonkarahisar’dan tek isteğimiz bizi desteklemeleri olacak. Bu takım Afyon’un takımı en üst ligde mücadele ediyoruz ve sadece desteğe ihtiyacımız var” dedi. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi