Türkiye Voleybol Efeler Ligi Play-Off Grubu’nda mücadele eden Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı Halkbank’a konuk olacak. İlk maçı evinde oldukça çekişmeli geçen bir maçla 3-0 kaybeden Afyon Belediye ikinci maçı kazanması halinde ilk etabı üçüncü maça uzatacak. 3. maç ise Cumartesi günü yine Halkbank’ın sahasında oynanacak.
İlk maçta iki ekipte oldukça yüksek performans sergilemiş ve tekniklerini kullanmıştı. İkinci maçında yüksek tempoda geçmesi beklenirken Afyon’un kazanabileceği bir maç olarak gözüküyor. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi
ASAYİŞ
12 gün önceGÜNDEM
27 Haziran 2022SPOR
27 Haziran 2022GÜNDEM
27 Haziran 2022FUTBOL
27 Haziran 2022ŞAMPİYONLAR LİGİ
27 Haziran 2022GÜNDEM
27 Haziran 2022Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.