Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Efeler Maliye’yi ağırlayacak – Kocatepe Gazetesi

Efeler Maliye’yi ağırlayacak – Kocatepe Gazetesi
Efeler Maliye’yi ağırlayacak

Türkiye Voleybol Efeler Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediye YÜNTAŞ Voleybol takımı bu hafta sonu kendi sahasında ligin güçlü ekiplerinden Maliye Piyango’yu ağırlayacak. Takım ve lig hakkında bilgi veren Afyon Belediye YÜNTAŞ Voleybol Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Kınay, taraftara da seslendi.
“BERKAN İLK YARIYI KAPATTI, DEMİRHAN İDMANA ÇIKTI”
Sakatlığı bulanan Berkan’ın geçirdiği operasyon sonrasında ilk yarıyı kapattığını belirten Kınay, “Berkan ameliyatı sonrasında ilk yarıyı kapattı. Sakatlığı iyileşen Demirhan Durul ise ilk idmanına dün çıktı. Hafta sonu zor bir maç bizi bekliyor. Evimizde oynamanın avantajını kullanmaya çalışacağız” dedi.
“FENERBAHÇE’Yİ VE
HALKBANK’I YENDİK”
Geride kalan iki maçı değerlendiren Kınay, “Şuanda takım olarak iyi gidiyoruz. 6 maçta 4 galibiyet aldık. Her maç zor, her maç ayrı bir heyecan, geçtiğimiz hafta içi geçen yılın şampiyonu Halkbank’ı yendik. Hafta sonu Fenerbahçe deplasmanından galibiyetle döndük. Bu maçlar gerçekten zor maçlar, Afyon’a bu gururu yaşatan başta Teknik heyete ve sporcu kardeşlerimize teşekkür ediyoruz” ifadesine yer verdi.  
“ÖZELLİKLE BU MAÇTA SEYİRCİYE ÇOK İHTİYACIMIZ VAR”
Maliye Piyango’yu ağırlayacakları maçta seyirciye çok ihtiyaç olduğuna dikkat çeken Kınay, “Özellikle bu maç bizim çok önemli. Bu maçta seyircimizin desteğine çok büyük ihtiyacımız var. Afyon’un adını en iyi şekilde duyurma mücadelesi veriyoruz. Bu zorlu ligde de yaşadığımız maç zorlukları karşısında galibiyetler almayı başardık. İnşallah daha da devam ederek kazanmaya devam etmek istiyoruz. Bu yıl bizim için çok önemli bir yıl. Her takıma karşı bir saygımız var. Bizim gösterdiğimiz saygı karşısında da gördüğümüz saygıyı bilmenizi istiyoruz. Cumartesi günü kendi sahamızda saat 16.00’da oynayacağımız Maliye Piyango maçına Afyonkarahisar halkını bekliyoruz” şeklinde konuştu. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in haberi